close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al Prat de Llobregat

Nova reforma de cuina finalitzada per Grupo Inventia. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins a la localitat de El Prat de Llobregat per renovar per complet aquesta estança. En línies generals es va imprimir una imatge moderna a una cuina oberta i la vam equipar per complet.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, aquesta cuina está llesta per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Distribució de cuina

Si bé la cuina podria qualificar-se de cuina lineal, l’estança està dividida en dues zones. A l’extrem de l’esquerra se situa un taulell en forma de L i que disposa de capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior. El taulell ofereix superfície de suport i de treball, a més d’estar equipat amb una pica i una placa vitroceràmica.

El costat dret d’aquesta cuina es va utilitzar per encastar els electrodomèstics. Aquests se situen en un moble de cuina i estan compostos per una nevera, un forn i un microones. Just davant es va disposar una illa de cuina que compta amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Al seu torn, també té funció de barra de cuina, aconseguint un espai en el qual realitzar les ingestes diàries de forma distesa.

Interiorisme cuina

Seguint l’interiorisme genereal de l’habitatge, en aquesta reforma de cuina predominen els tons neutres. La major part del moble de cuina és de color blanc, a excepció dels armaris superiors, que presenten acabats en tons clars de fusta. Al seu torn, l’illa de cuina també blanca i està il·luminada per dos llums penjants de disseny.

Mentre que en la major part de l’habitatge es va col·locar un terra de parquet, a la cuina es va apostar pel gres. Aquest tipus de paviment és adequat per a una estança que sempre ha de presentar les millors condicions, ja que la seva neteja i manteniment és senzill. Es va optar per un suau to de gris, cosa que el fa combinar perfectament amb el disseny interior d’aquesta cuina.

Reformes de cuina Grupo Inventia

A Grupo Inventia som especialistes en reformes de cuina. Podem eleborar el teu projecte dins de la reforma completa de la teva llar o de forma independent. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.