close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Via Favència de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat un nou treball de reforma de cuina a Barcelona. L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins a la Via Favència per renovar completament aquesta estança tant en imatge com en equipament. Ara la cuina compta amb una imatge moderna i adequada als temps actuals, a més d’un equipament complet i llest per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Abans de començar a comentaris els detalls més destacats d’aquesta nova reforma de cuina volem compartir un vídeo en què es poden apreciar els acabats aconseguits.

Distribució de cuina en L

La cuina s’ubica en una estança independent a la qual s’accedeix a través d’una porta corredissa, una opció fantàstica per aprofitar al màxim l’espai que l’estança ens ofereix. Un cop dins, aquesta reforma de cuina s’estructura a través d’un taulell en forma de L.

El taulell del costat esquerre està destinada a oferir superfície de suport i de treball. Al seu torn, compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge de cuina tant en la seva zona inferior com superior, on també es van encastar el rentaplats i el microones, respectivament. En el seu extrem es va disposar un buit a mida per posar la nevera.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram, equipat amb una pica individual i una placa vitroceràmica. A més, també disposa d’emmagatzematge en la seva part iferior, l’escollida per encastar al forn.

Disseny de cuina

A més d’uns electrodomèstics complets i que ofereixen les millors prestacions, en aquesta reforma de cuina també es va dur a terme un encertat treball d’interiorisme. Un dels objectius era el d’aconseguir generar sensació de lluminositat i amplitud, cosa que es va aconseguir amb el protagonisme del color blanc. D’aquesta color es van pintar les parets i és el mateix que el de la zona inferior del moble de cuina i de les taulells.

Aquesta tonalitat neutra permet la introdicción d’altres acabats, com els de fusta presents en els armaris ancorats a la part superior del taulell de cuina de l’esquerra. Un altre detall de nou disseny interior de la cuina és el paviment. Per aquest es va optar per un terra hidràulic, una opció perfecta tant en imatge com en funcionalitat.

A més d’imprimir molta personalitat a l’estança, es tracta d’una superfice de manteniment senzill, un detall a tenir en compte en un espai tan utilitzat com ho és la cuina.

Reformes de cuina a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els experts indicats perquè la teva reforma de cuina tingui tot allò que necessites. Per conèixer tots els serveis que oferim contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.