close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Vilassar de Dalt

L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins a la localitat de Vilassar de Dalt per dur a terme una completa reforma de cuina. L’objectiu d’aquest treball era el de dotar l’estança d’una nova imatge i equipament, cosa que es va aconseguir amb escreix veient la satisfacció generada. En línies generals es va aplicar un disseny modern a aquesta cuina, millorant tant l’apartat de mobiliari de cuina com el dels electrodomèstics.

En aquest vídeo poden apreciar-se els resultats aconseguits en aquesta nova reforma de cuina. Abans de comentar els detalls de la feina recordem que Grupo Inventia actua tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Si necessites renovar la teva llar no dubtis en contactar amb nosaltres.

Distribució de cuina

La cuina s’ubica en una estada pròpia i independent. La superfície d’aquesta és molt generosa, de manera que es va optar per una distribució de cuina en U. A la zona dreta de la cuina va ser on es va col·locar el moble compost per tres trams de taulell. D’entrada, tots ells ofereixen una àmplia superfície de suport i de treball. A més, un dels taulells sobresurt uns metres a la part oberta, generant una pràctica barra de cuina.

En quant a l’equipament, el taulell del costat esquerre compta amb una pica, situada just a sota d’una finestra que permet una gran entrada de llum natural. Per la seva banda, al taulell central es va instal·lar una magnífica cuina de cinc fogons. A tractar-se d’un espai ampli, la resta d’electrodomèstics es van encastar en un moble de cuina situat a l’esquerra de l’entrada. Aquests es componen de forn, microones i nevera.

Interiorisme cuina

La imatge escollida per a aquesta reforma de cuina és d’allò més moderna. Si bé s’utilitzen tonalitats neutres en el moble de cuina i en els armaris ancorats a la part superior del taulell de la dreta, el color negre és el protagonista. Així llueixen els taulells, i el moble inferior d’aquesta cuina. Es tracta d’una elecció d’allò més encertada, ja que delimita molt bé l’espai de la zona de treball, però s’aconsegueix una imatge molt homogènia.

Això és gràcies a la feina d’interiorisme realitzada, en el qual es va saber combinar el color negre amb altres tonalitats d’allò més encertades. Per exemple, les parets són de color blanc, generant un efecte tan funcional com modern. Un altre element destacat és el paviment, per al qual es va apostar per unes rajoles que imiten els acabats en fusta. Es tracta d’un material molt encertat, ja que el seu manteniment és senzill i desprèn una imatge encantadora.

Reformes de cuina a mida

A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma de cuina, o de qualsevol estança de la llar, tingui tot allò que necessitis. Sol·licita el teu pressupost juntament amb teu projecte de reforma i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.