close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

reforma de bany a Barcelona: carrer Felip II

Una nova reforma de bany al barri de la Sagrera a Barcelona. Aquest projecte buscava donar un rentat de cara al bany, amb un disseny net alhora modern i atemporal. Després de la reforma, aconseguim un espai funcional i estètic.

Aquesta reforma de bany posa de manifest la nostra versatilitat com a empresa de reformes. Treballem tant a Barcelona ciutat com a les rodalies i oferim un servei personalitzat. El nostre objectiu és poder ajudar-te a aconseguir tot el que necessites per a la teva nova llar.

Per conèixer més projectes acabats pots seguir-nos a les xarxes socials. D’aquesta manera, podreu conèixer com treballem a Grupo Inventia de primera mà. A més, si vols sol·licitar informació i pressupost pot trucar-nos al 93 209 97 17.

Nova imatge del bany

El primer pas del projecte va ser definir-lo estèticament. Una de les prioritats del client era que fos net i que els acabats donessin llum i amplitud a l’espai. Amb aquestes premisses principals, hem triat els materials i acabats per al bany. Les parets triades són d’un color claret que contrasta amb el terra més fosc, ambdues peces de gran format. La paret que recull la dutxa és un format més petit i un to beix semblant a la resta del bany que ens ajuda a integrar-la a la resta del disseny.

La resta d’elements sanitaris són blancs, mentre que el lavabo i el moble auxiliar són de fusta acabada per aportar calidesa a l’estança. Les aixetes, totes d’acer inoxidable, queden encastades a la paret gràcies a uns trasdossats que s’han construït que, a part de permetre encastar les aixetes ens han servit per poder realitzar dues fornícules, una damunt del vàter i una dins la dutxa a mode de sabonera.

Pel que fa a la il·luminació, aquest projecte s’ha plantejat amb ulls de bou totalment estancs encastats al sostre i un mirall retroil·luminat que dóna servei a la zona de lavabo.

Bany equipat

A part del disseny estètic del bany, ho hem equipat de manera íntegra amb sanitaris nous. Oferim un catàleg ampli i variat per poder adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. En aquest cas hem seguit una línia de mobiliari pràctic, poc recarregada i funcional.

Els elements més característics del bany són, el lavabo que es compon per un rentamans de pica centrada amb dos calaixos suspès, ideal per a la neteja. Un vàter, en aquest cas amb cisterna vista i, un plat de dutxa de resina amb una mampara corredissa que evita que surti l’aigua en usar-se.

Pressupost de reforma de bany

Ens encarreguem d’escoltar que necessites i de preparar un projecte a mida i personalitzat per a la teva reforma de bany. Demana el teu pressupost sense compromís trucant al 93 209 97 17.