close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Bilbao de Barcelona

A més de realitzar completes reformes integrals d’habitatge, en Grupo Inventia també realitzem rehabilitacions parcials de gran qualitat, com la reforma de cuina que vam concloure al carrer Bilbao de Barcelona.

Es va tractar d’una renovació completa d’equipament i disseny interior, amb el qual es va aconseguir dotar l’estança de les millors prestacions. Això pot apreciar-se en el següent vídeo, abans de comentar els detalls més destacats.

Distribució de cuina

La cuina s’ubica en una estada pròpia i està distribuïda a dos fronts. Al seu torn, també disposa d’una zona office, que es va equipar amb una taula i cadires per a diverses persones. A la part dreta es va col·locar un taulell en forma de L. Aquest es va equipar amb una cuina de sis fogons i quan arriba a la part oberta es converteix en una barra de cuina que amplia la superfície de suport i de treball.

A l’extrem de la part esquerra es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix un allargat taulell equipat amb una pica individual. Aquesta zona de la cuina compta amb diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior.

Disseny de cuina

Els detalls en aquesta reforma de cuina comencen des de l’entrada, ja que a ella s’accedeix a través d’una porta corredissa. Quant als colors, es va apostar pel blanc en les parts inferiors del moble de cuina i el acabats en fusta a la part superior. Aquests es combinen amb el gris de les taulells de cuina, mateix color que la gran part del sòl col·locat.

Comptant amb una gran entrada de llum natural, l’estança de la cuina presenta un aspecte lluminós i ampli visualment. A més, la distribució dels elements la fa molt funcional i genera un espai amb molta mobilitat.

Reforma de cuina a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els professionals indicats perquè la teva reforma de cuina sigui perfecta. Pots sol·licitar el teu pressupost, t’ho lliurarem juntament al teu projecte de forma gratuïta i sense compromís.