close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Campo Arriassa de Barcelona

Acabem un nou projecte de reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Campo Arriassa, al districte de Sant Martí. Ens hem encarregat de la reforma de cuina i també actualitzar el disseny interior. Ara aquest pis està llest per oferir les millors prestacions.

Per poder apreciar els acabats d’aquesta reforma a Barcelona compartim el vídeo següent. Trobaràs tots els nostres projectes documentats a les xarxes socials. Segueix-nos i coneix com treballem a cada reforma integral.

Reforma de cuina lineal

Una de les grans millores del projecte és la reforma de cuina. Està situada a una estança independent i té una superfície rectangular. Per això hem optat per una distribució de cuina lineal, la més òptima en aquest cas. Cada element està situat al lloc més funcional per fer-ne ús.

A l’extrem de la cuina hi trobem la nevera, camuflada per les portes del moble de cuina, el forn i el microones. Tot seguit, neix el taulell, allargat i que ofereix gran espai de treball. Hi hem instal·lat una pica d’un sinus i una nova placa d’inducció. A més, a la part inferior hem integrat el rentaplats i la rentadora.

El moble de cuina combina el blanc i els acabats de fusta dels armaris superiors. Per la seva banda, el taulell compta amb un acabat de marbre que encaixa perfectament. Les parets les hem pintat de blanc a joc amb la part inferior del moble de cuina. Pel que fa al nou paviment de cuina, hem col·locat rajoles en gris suau.

Interiors lluminosos

A més de renovar tots els aspectes de la cuina, també hem fet millores en el disseny interior de l’habitatge. Concretament, ens hem encarregat de fer treballs de pintura i col·locació de paviment. La nova imatge podem apreciar-la al saló i al menjador, al passadís i als tres dormitoris.

Les parets les hem pintat de color blanc i hem col·locat un nou terra de parquet laminat. El paviment té un acabat de fusta natural que aporta calidesa a cada espai de la vivenda. És un interiorisme molt encertat per a aquest pis. Aprofiteu les entrades de llum natural per crear espais lluminosos i amplis visualment.

Un dels detalls d´aquest nou disseny interior és que hem recuperat el balcó. Fins ara estava tancat i formava part del saló. Per recuperar-lo hem retirat la coberta i hem col·locat unes portes corredisses de fusteria d’alumini i doble vidre. Gràcies a aquesta modificació, l’habitatge torna a comptar amb un espai exterior.

Pressupost de reforma de cuina

Si vols fer una reforma de cuina, de bany o integral, contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Prendrem nota de totes les teves preferències i elaborarem un pressupost de reforma a mida i sense compromís.