close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Mare de Déu de Montserrat a Barcelona

A Grupo Inventia som especialistes tant en reformes integrals com parcials d’habitatge. Precisament un dels nostres treballs recents és del segon grup, ja que hem finalitzat una reforma de cuina. Es troba en un habitatge situat al carrer Mare de Déu de Montserrat de Barcelona. El nostre equip ha treballat en les millores d’interiorisme i instal·lacions.

Abans de repassar les millores realitzades en aquesta reforma de cuina a Barcelona compartim un vídeo per veure els acabats generals. A Grupo Inventia treballem amb una àmplia varietat d’opcions i ens adaptem a totes les teves necessitats. Podràs escollir entre mobiliari i electrodomèstics de tot tipus per la teva reforma de cuina.

Distribució i equipament de cuina

Es tracta d’una reforma de cuina de concepte obert, tot i que s’emmarca en un espai propi i definit. La distribució d’aquesta cuina és en forma de L, la millor per aconseguir una mobilitat adequada i oferir funcionalitat en el seu ús. Abans d’entrar a l’espai de la cuina en si s’ha col·locat una barra de cuina ancorada a la paret.

El primer tram de taulell és allargat i ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. A més s’ha equipat amb una placa de cocció de tres fogons i un forn integrat a la seva zona inferior. El taulell gira cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Just a la cantonada s’ha col·locat la pica, alliberant espai en el taulell.

Una altra millora en aquesta reforma de cuina és que s’ha ampliat la capacitat d’emmagatzematge. Hi ha armaris i calaixos tant en les zones inferiors com superiors de les taulells. En el segon tram s’ha integrat la rentadora a la part baixa i el microones en la part alta. Per la seva banda la nevera s’ha integrat en un moble de cuina just a la banda de l’entrada.

Disseny interior de cuina

A més de el nou equipament en aquesta reforma de cuina a Barcelona també s’ha renovat tot el seu interiorisme. El resultat final és el d’un espai molt agradable, lluminós i que genera sensació d’amplitud. Tant els calaixos com els armaris són de color blanc i es combina amb unes taulells d’acabat en fusta.

Les parets s’han enrajolat amb rajoles tipus metre de color blanc que aporten una imatge molt moderna a la cuina. Per al nou terra de la cuina s’ha escollit un paviment tipus hidràulic amb dibuixos en diferents tots de blau. En línies generals hem fet una reforma de cuina funcional i amb un equipament a punt per oferir les millors prestacions.

Reforma de cuina a Barcelona

Els nostres professionals especialitzats en reformes de cuines t’assessoraran personalment perquè puguis aconseguir els acabats i electrodomèstics que necessites. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma trucant al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte.