close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Canet de Mar

Hem dut a terme moltes reformes integrals a la zona del Maresme i en aquesta ocasió ens hi hem tornat a desplaçar. Els nostres equips de professionals s’han encarregat de rehabilitar per complet un habitatge situat a la localitat de Canet de Mar. Aquest projecte de reforma integral han implicat millores tant a la imatge com a les instal·lacions de tots els espais.

Abans de comentar-los al detall i explicar la vostra elecció compartim els acabats en un vídeo. Compartim les nostres reformes integrals perquè qualsevol interessat pugui veure com treballem i com podem adaptar-nos a moltes situacions. Gràcies a la nostra versatilitat i rang de preus, podem personalitzar els projectes oferint les millors qualitats.

Colors neutres

Un dels importants canvis d’aquesta reforma a Canet de Mar ens porta a l’apartat de l’interiorisme. El nostre equip de dissenyadores d’interiors ha treballat sobre la base d’un estil contemporani que aprofita al màxim els avantatges que ofereix una zona costanera. Les parets despais com la zona principal de la casa, els passadissos i els dormitoris shan pintat amb un suau to beix.

És un color perfecte perquè la llum natural que entra pel saló flueixi per tota la casa. Així es generen ambients acollidors i ideals per a la vida a la llar. Pel que fa a disseny intior també s’han renovat totes les portes, per exemple les d’accés a banys o dormitoris. S’han triat portes blanques amb línies horitzontals fines. Amb elles s’aconsegueix una imatge més moderna i queden molt ben definides al disseny global.

Com que es tracta d’un interiorisme contemporani els acabats en fusta també són presents en aquesta reforma integral. De fet, el nou terra que s’ha col·locat a la major part de l’habitatge és un parquet en tons de fusta natural. També té acabats de fusta el moble de l’illa de cuina.

Cuina amb illa

Aquest moble que esmentem és la part inferior de l´illa de cuina. Una peça de mobiliari que ofereix capacitat demmagatzematge i que també funciona com a barra desmorzar. Alhora, en aquesta illa de cuina s’ha instal·lat la placa vitroceràmica. D’aquesta manera s’ha generat un espai distès per fer dinars diaris o rebre les visites.

Per la seva banda, el moble principal de cuina té forma de L. A la banda esquerra s’han integrat els nous electrodomèstics que es componen de nevera, forn i microones. A partir d’aquí neix un taulell de cuina que ofereix una gran superfície de suport i de treball. També compta amb l’aigüera i una gran capacitat d’emmagatzematge a la part inferior.

Es tracta d’una cuina oberta que s’ha integrat molt bé al´interiorisme global d´aquesta reforma integral a Canet. El moble de cuina principal és de color blanc, mentre que el de l´illa de cuina i el dels electrodomèstics té acabats en fusta. Per terra s’han escollit rajoles de gres en to suau de beix.

Banys moderns

Com que es tracta d’un projecte de reforma integral també ens hem encarregat de millorar les dues cambres de bany de l’habitatge. L’objectiu ha estat clar: modernitzar i dotar de funcionalitat màxima els dos espais de neteja. Per aconseguir-ho disposem d’un catàleg ampli on podeu escollir tant la nova imatge com el nou equipament.

Ara cada bany té un lavabo flotant amb moble demmagatzematge per organitzar productes dhigiene i bany. A aquest li acompanya un vàter de línies modernes i un plat de dutxa arran de terra. La nova zona d’aigües queda protegida per unes mampares transparents per evitar esquitxades.

Per a la nova imatge daquestes reformes de bany shan utilitzat els mateixos elements decoratius. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de forma rectangular i de color beix. De la mateixa manera que a altres espais de la casa al bany s’ha creat un ambient fresc i agradable. El nou paviment és de gres i també en tons neutres. En línies generals les cambres de bany s’adapten a les necessitats diàries i ofereixen el millor ambient per als moments més relaxats.

Reforma integral a Barcelona i rodalies

Aquesta reforma integral a Canet de Mar és un bon exemple per mostrar els nostres treballs a prop de Barcelona. Nosaltres us assessorem personalment a l’hora d’escollir materials i ens encarreguem del dia a dia de la reforma. Al mateix temps estem disponibles en tot moment davant de qualsevol consulta que tinguis. Si creus que ha arribat el moment de renovar casa teva demana el teu pressupost de reforma. Truca’ns sense compromís trucant al 93 209 97 17.