close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Gran Via Carles III

Aquesta nova reforma integral ens porta fins a la Gran Via Carles III de Barcelona. Aquí ens hem encarregat de renovar tots els aspectes d´un habitatge que ara disposa de totes les comoditats. Hem treballat sobre la base de les necessitats dels propietaris per aconseguir uns acabats d’acord amb les seves demandes.

El resultat d’aquesta nova reforma integral a Barcelona la pots veure al següent vídeo. Et convidem a seguir-nos a Youtube i altres xarxes socials. Les actualitzem amb els vídeos de les reformes que acabem tant a Barcelona com a localitats de les rodalies. A més, tenim llistes específiques per a cuines, banys o comparacions entre abans i després.

Disseny interior contemporani

Un dels primers punts a detallar en una reforma integral és la nova imatge que tindrà tota la vivenda. Nosaltres disposem d´un departament format per interioristes a Barcelona expertes i amb àmplia experiència. Elles s’encarreguen de donar forma a les idees dels propietaris creant uns precisos renders 3D.

En aquesta reforma a Barcelona s’ha optat per aplicar un interiorisme contemporani. És una elecció molt popular actualment. Genera espais molt acollidors i s’adapta molt bé a diferents tipus de decoració. D’aquesta manera s’aconsegueix una llar agradable i amb més sensació de calidesa.

Per pintar les parets s’ha utilitzat pintura blanca, el mateix color que s’ha escollit per a les portes, els marcs i els sòcols. La imatge és homogènia i lineal, a més de permetre que la llum natural s’estengui a tots els racons de la casa amb facilitat. El nou terra de parquet combina perfectament i contribueix a generar més ambient casolà.

Reforma de cuina

La cuina està situada a una estança pròpia i de superfície rectangular. Donades aquestes característiques s’ha treballat per aconseguir una cuina de distribució lineal. D’aquesta manera s’aconsegueix dotar la cuina de més mobilitat i funcionalitat. Per triar una distribució cal tenir en compte l’espai disponible i en aquest cas s’ha escollit l’opció ideal.

A l’extrem dret del moble de cuina s’ha deixat un espai a mida per integrar la nevera. A partir d’aquí i fins a l’extrem esquerre hi ha un taulell amb capacitat d’emmagatzematge a la zona inferior i superior. S’hi han col·locat el forn i el microones respectivament.

Sobre el taulell, que és de color blanc com tot el moble de cuina, s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. Alhora als armaris inferiors de la cuina també s’ha deixat un forat a mida per poder integrar el rentaplats. A través d´aquesta cuina s´accedeix a una galeria i hem canviat la porta original per una de fusteria d´alumini.

Cambres de bany funcionals

També ens hem encarregat de reformar els dos banys per obtenir dos espais moderns i funcionals. La nostra experiència en reformes de bany ens permet adaptar-nos a qualsevol petició. Alhora disposem d’un catàleg ampli i variat tant pel disseny com per l’equipament dels nous banys.

Per a la nova imatge dels banys s’ha utilitzat el mateix disseny a tots dos i segueix les línies generals de la resta de l’habitatge. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de forma rectangular i de to beix. S’ha combinat amb un nou terra de rajoles de color gris clar. Hem aconseguit un ambient fresc molt agraït en estades d´ús diari.

També compten amb el mateix equipament sanitari que es compon de tres noves peces. Concretament un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa. Un cop acabada la reforma de banys podem apreciar dos espais funcionals i llestos per oferir les millors prestacions.

Reforma integral personalitzada

Cada projecte de reforma integral únic i personalitzat per a cada client. Podem oferir un servei a mida gràcies a la nostra versatilitat i experiència al sector de les reformes integrals i l’interiorisme. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís.