close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Pi i Margall de Barcelona

Hem acabat un nou projecte de reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Pi i Margall. Aquí ens hem encarregat de convertir un pis en una veritable llar. Gràcies a la nostra feina aquest habitatge compta amb tot el necessari per oferir les millors prestacions.

Al vídeo següent compartim els acabats d’aquest treball de reforma integral. Nova imatge interior, equipament renovat, espais còmodes i acollidors, una reforma total. Per conèixer totes les possibilitats que et podem oferir segueix-nos en xarxes socials. Veuràs actualitzacions diàriament amb material gràfic propi i real. Ens agrada mostrar tot el que podem millorar a la teva nova llar.

Reforma de cuina oberta

La nova cuina és oberta i està distribuïda en forma de U. Ofereix una mobilitat excel·lent i cada nou element està ubicat al lloc indicat per ser més funcional. Es tracta d´una reforma de cuina completa i que s’integra perfectament a la resta de la vivenda. A més, queda connectada a les zones annexes de manera molt fluida.

A l’extrem de l’esquerra hem integrat els nous electrodomèstics al moble de cuina. Concretament hi ha espai per a una nevera, un forn i un microones. Tot seguit neix un tram de taulell equipat amb una pica doble i que ofereix superfície de treball. A la part inferior hi ha un buit a mida on hem col·locat el rentaplats.

La part central de la cuina l’ocupa un taulell equipat amb una placa vitroceràmica. Disposa de calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant a la part inferior com a superior. A la banda dreta hi ha un tercer taulell que està destinat a superfície de suport i de treball. Habilitant uns tamborets de cuina també funciona com a barra d’esmorzar.

Reforma de banys

Dins aquesta reforma a Barcelona ens hem encarregat de millorar la imatge i l’equipament de tres banys. Ara, aquest habitatge disposa de tres espais d’higiene que es complementen perfectament. Gràcies a la nostra oferta en reformes de banys hem aconseguit adaptar-nos fàcilment a les necessitats dels propietaris.

Per a la imatge dels banys s’ha seguit la mateixa línia decorativa a tots tres, mantenint la imatge global de la resta de l’habitatge. Hem aplicat un estil contemporani amb tons neutres per crear espais lluminosos i d’ambient relaxat. Són característiques ideals per a unes cambres de bany, ja que els fem servir cada dia. Per això hem enrajolat les parets com a rajoles de to beix que permeten potenciar la lluminositat i l’amplitud visual.

A les tres reformes de banys hem instal·lat els mateixos elements sanitaris. Ajustats a la mida i forma de l’habitació, cada bany té un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa. Es tracta d’un equipament de bany molt complet i funcional que es pot utilitzar en tot moment.

Disseny interior modern

Com que es tracta d’una reforma integral també ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior a tots els espais d’aquest habitatge. Donades les necessitats dels propietaris hem apostat per un disseny contemporani amb una combinació de tons neutres i acabats de fusta.

Ens hem encarregat de pintar les parets de color blanc, ideal per poder aprofitar al màxim les entrades de llum natural. Així, la llum exterior pot fluir amb facilitat fins a qualsevol racó de la casa. Les noves portes daccés a les habitacions i els banys que hem col·locat també són de color blanc.

Pel paviment de la casa hem optat per un terra de parquet en tons de fusta natural. Un encert tant a nivell visual com pràctic. D’una banda, aporta una imatge relaxada i genera més calidesa. De l’altra, es tracta d’un terra fabricat amb un material resistent i durador, ideal per a zones com salons i dormitoris.

Pressupost de reforma integral

Per sol·licitar el teu pressupost de reforma pots trucar-nos al 93 209 97 17. Digues-nos que vols tenir a la teva nova llar i en pocs dies t’entregarem un projecte personalitzat i ajustat a les teves necessitats.