close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Tortosa de Terrassa

Recentment a Grup Inventia vam finalitzar la reforma integral d’un habitatge situat al carrer Tortosa de la localitat de Terrassa. En línies generals vam aconseguir dotar a l’immoble d’estances visualment àmplies i lluminoses, creant un ambient perfecte per fer vida en ella.

Ara repassarem els detalls més destacats d’aquest nova reforma integral, però abans compartim el següent vídeo perquè es puguin apreciar els acabats generals del treball realitzat.

Reforma de cuina

La cuina és oberta i per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució a dos fronts. A l’extrem de la part dreta es van encastar el electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix un tram de taulell que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i està equipada amb una placa vitroceràmica. A més, compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

A la part esquerra, la oberta al saló, es va col·locar un nou tram de taulell de cuina equipat amb una pica individual. Al seu torn, la superfície sobresurt de la base per donar pas a una barra de cuina, un lloc perfecte per esmorzars i dinars disteses.

Reforma de bany

Després de la reforma, ens trobem amb un bany de tres peces compostes per un inodor, un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i una dutxa protegida amb una mampara transparent. Aquest últim element és vital per protegir l’estança de esquitxades i per no restar-li espai visual.

Pel que fa al disseny interior, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar de blanc la paret fins arribar al sostre. Això es combina amb unes rajoles amb acabats en fusta amb els quals es alicataron completament les parets de la dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva llar llueixi tal com desitges gràcies als millors projectes de reforma integral. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.