close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Viladomat de Barcelona

Ens hem encarregat de reformar integralment un pis al carrer Viladomat de Barcelona. Un cop acabat el projecte podem exposar totes les millores que hem realitzat. Com a empresa especialitzada en reformes integrals ens adaptem a les necessitats i gustos de cada propietari.

En aquesta ocasió s´ha tractat d´un treball d´estil contemporani per aconseguir una llar acollidora. Per això hem treballat en la millora de la imatge de tots els espais. També equipar zones clau com la cuina i la cambra de bany. En aquest sentit l’habitatge està a punt per oferir les millors prestacions.

Totes aquestes millores les compartim al següent vídeo. Aquí podeu veure el resultat final d’aquesta reforma a Barcelona. Ens encarreguem d’actualitzar cada dia les nostres xarxes socials amb contingut propi i real. Així pots conèixer de primera mà quins mètodes de treball fem servir i també contactar amb nosaltres.

Disseny contemporani

Un dels primers passos ha estat establir el nou disseny interior daquest habitatge. Per això les nostres interioristes a Barcelona han elaborat un projecte a mida per als clients. Han afegit totes les peticions oferint les millors opcions a cada cas. Tot això s’ha fet abans de l’inici de les obres. D’aquesta manera es poden fer les modificacions que siguin oportunes.

Per pintar les parets s’ha escollit el color blanc a joc amb les noves portes i sòcols. És un encert a nivell visual, ja que el color blanc accepta tota mena de decoració. A més, és la millor opció per potenciar al màxim la lluminositat i l’amplitud visual. Són característiques perfectes per a un habitatge actual.

El nou disseny contemporani es completa amb un paviment ceràmic imitació parquet. A nivell visual és un terra perfecte i a nivell pràctic encara és millor. Els terres ceràmics són senzills de netejar, resistents i duradors. Sens dubte hem aconseguit millorar la imatge daquest pis i adequar-lo a les tendències actuals.

Reforma de cuina a L

La cuina està ubicada en un espai propi i separat de la resta d’habitacions. Es tracta d´una cuina àmplia i que està distribuïda en forma de L. Ara cada element està situat al millor lloc per oferir les millors prestacions. El nostre objectiu era una reforma de cuina funcional per ser utilitzada cada dia.

A l’extrem del costat dret el moble de cuina té buits a mida per integrar els electrodomèstics. Hi ha espai per a una nevera, un forn i un microones. Tot seguit comença el taulell de cuina i està equipada amb una placa vitroceràmica. Una altra millora en aquesta cuina a Barcelona és que té capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior del taulell.

El moble de cuina torça a l’esquerra i dóna pas a un segon taulell. Aquí hem col·locat la pica i també ofereix superfície de suport i de treball. A la part inferior disposa de buits a mida per col·locar electrodomèstics com el rentaplats. Tot plegat embolicat en un disseny amb acabats en diferents tots de fusta.

Reforma de bany modern

Un altre espai que ens hem encarregat de renovar del tot és la cambra de bany. Igual que a la resta de l’habitatge, hem millorat tant l’apartat visual com el de l’equipament. Aquesta reforma de bany ha deixat un espai diari que aporta un ús funcional i efectiu.

Una de les noves peces sanitàries és el rentat. Es tracta d’un lavabo doble i que té calaixos per a l’emmagatzematge a la part inferior. Així es poden organitzar i endreçar els productes de bany i higiene. L’acompanyen un vàter flotant amb la cisterna oculta i un plat de dutxa molt ampli.

La dutxa queda protegida per una mampara de portes corredisses transparents. Així no li resta espai visual a la cambra de bany. D’altra banda, les parets s’han enrajolat per complet amb rajoles de to beix suau. D’aquesta manera, hem aconseguit crear un espai molt lluminós i visualment ampli.

Pressupost de reforma integral

Contacta amb nosaltres i demana el teu pressupost de reforma. A Grupo Inventia ens encarreguem de tot perquè la teva nova llar tingui tot el que necessites. Truca’ns al 93 209 97 17.