close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: abans i després

La millor manera de veure les millores que s’han fet en una reforma integral és comparar l’abans i el després. En alguns casos sembla increïble que l’habitatge actual sigui el d’origen. Al costat dels professionals adequats es poden aconseguir els millors canvis a casa teva. A la nostra empresa de reformes a Barcelona tenim anys d’experiència i per això us podem oferir les millors opcions.

Un dels projectes que hem acabat recentment és un pis al carrer Lepanto de Barcelona. Ens hem encarregat d’aplicar un canvi radical i millores a tots els aspectes de l’habitatge. Hem treballat en un nou interiorisme, hem reparat totes les instal·lacions i ho hem equipat amb nous electrodomèstics i mobles.

Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals hem pogut convertir un pis antiquat en una veritable llar. Ara cada espai està llest per oferir les millors prestacions. Des de la funcionalitat de la cuina fins al millor descans als dormitoris. Comparem l’abans i el després d’aquesta reforma a Barcelona al vídeo següent.

Interiorisme a Barcelona

Un dels canvis més agraïts és el del disseny interior. Les nostres expertes interioristes a Barcelona han treballat per dotar aquest pis d’una imatge moderna i actual. Per això hem treballat sobre la base d’un estil decoratiu contemporani per potenciar la lluminositat i l’amplitud visual.

Les parets han passat d´un to ocre a estar pintades amb un suau to de beix. D’aquesta manera, la llum pot fluir amb molta facilitat a cada racó de l’habitatge. El canvi de portes també hi ha contribuït, ja que han passat de ser de color fusta a ser portes blanques. Un detall amb què s’aconsegueix una imatge homogènia a tot el conjunt.

També s’ha canviat tot el paviment al saló, el passadís, els dormitoris… S’ha col·locat un terra de parquet en tons de fusta natural. Així s’ha canviat el terra de gres original que generava una imatge passada de moda. A zones concretes com la cuina i els banys s’ha instal·lat un terra tipus hidràulic.

Cuina oberta

A la cuina també podem observar un gran canvi. De fet, ha passat de ser una cuina tancada i independent a ser una cuina oberta al saló i al menjador. Amb aquest canvi s’ha generat molt més espai visual i hem aconseguit dotar la cuina de molta mobilitat.

Es tracta d’una cuina de distribució lineal amb els electrodomèstics integrats als extrems del moble de cuina. A la part dreta hi ha la nevera ia l’esquerre el forn. El taulell és ampli i està equipat amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. A la part inferior hi ha capacitat d’emmagatzematge i també s’hi ha integrat un rentaplats.

Com hem esmentat, la cuina és oberta i queda connectada amb altres zones de la casa. És un espai multifuncional molt ben distribuït i que respon a qualsevol necessitat en tot moment. L’espai de la sala d’estar ha estat moblat amb un sofà i una televisió ancorada a la paret. També s’hi ha col·locat una taula amb quatre cadires que funciona de zona de menjador.

Banys funcionals

També ens hem encarregat de reformar els espais de neteja i higiene de la vivenda. En aquest cas hem fet una reforma de bany i també n’hem creat un de nou. Ara, aquest pis de Barcelona té dos espais d’higiene diària que es complementen perfectament. Per a aquests banys hem optat per un disseny contemporani i un equipament modern i funcional.

La nova cambra de bany està equipada amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una dutxa. D’altra banda, el lavabo també disposa d’un lavabo i un vàter. Les parets de tots dos banys s’han enrajolat amb rajoles bisellades de color blanc i s’ha col·locat un nou terra d’estil hidràulic. Es tracta de dues cambres de bany amb molta personalitat.

Pressupost de reforma a Barcelona

La nostra empresa de reformes s’encarrega d’oferir-te les millors opcions per a la teva nova llar. Rebràs l´assessorament dels nostres professionals durant tot el procés de l´obra. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma integral sense compromís.