close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Bailén de Barcelona

Fa uns dies que a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia vam concloure una nova rehabilitació d’habitatge. Per a aquest treball ens vam desplaçar fins al carrer Bailén de Barcelona, on vam dur a terme millores tant en l’apartat d’interiorisme com en el d’equipament d’estances clau i que han d’oferir les millors prestacions com la cuina o el bany.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals d’aquesta nova reforma integral a Barcelona. En línies generals es va aplicar un estil decoratiu contemporani, utilitzant una combinació excel·lent entre tonalitats neutres i paviment de parquet.

Reforma de cuina

El resultat d’aquesta nova reforma de cuina a Barcelona és d’allò més satisfactori. L’estança es situa en un espai obert a la sala d’estar i està distribuïda en forma d’U amb totes les seccions molt ben definides. A la part dreta es va col·locar una allargada taulell equipat amb una pica i una placa de cocció. A més disposa de capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

A la zona del fons es va encastar la nevera i es va disposar un tram de taulell destinat a oferir superfície de suport i de treball, igual que a la banda esquerra, el obert al saló. Aquest últim té doble funció, ja que a més de ser un taulell també pot utilitzar-se com a barra de cuina, generant un espai perfecte per realitzar-hi qualsevol ingesta diària.

Reforma de banys

L’habitatge amb comptava amb dues cambres de bany i totes dues van veure millorat tot el seu equipament sanitaris. Amb les diferències que suposa comptar amb una superfície diferent, es va apostar per banys de tres peces. Aquestes les componen un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter suspès i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

En apartat del disseny interior sí que és diferent, encara que totes dues reformes de bany a Barcelona presenten uns acabats excel·lents. En els dos casos les parets es van enrajolar per complet amb rajoles bisellades blanques, sent aquests més marcats en el bany principal. En aquest es va utilitzar un paviment tipus hidràulic, mentre que en el de cortesia es va optar per un terra de gres de color gris i amb forma de bresca d’abelles.

Reformes integrals a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs millors resultats en la teva reforma integral. Pots contactar amb nosaltres i concertarem una visita perquè ens expliquis els detalls del que necessites i que serà gratuïta i sense compromís.