close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Castillejos de Barcelona

Recentment a Grupo Inventia vam concloure un nou treball de reforma integral d’habitatge a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de renovar per complet un immoble situat al carrer Castillejos. La combinació del treball del nostre departament d’interiorisme i el d’execució d’obra va donar com a resultat espais millorats tant en imatge com en equipament.

Abans de repassar els detalls d’aquest nou treball de reforma integral pots apreciar els acabats generals aconseguits en el següent vídeo. En línies generals es va aplicar un estil contemporani a totes les estances, destacant detalls com el sostre de maó vist del saló o el nou paviment de parquet.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i està distribuïda en forma d’U. A l’extrem del costat dret es encastarron els nous electrodomèstics, compostos per nevera, forn i microones. Seguidament neix un tram de taulell destinat a superfície de suport. Aquest torça cap a l’esquerra i dóna pas a una altra de sobre, en aquest cas equipada amb una pica.

A la banda esquerra d’aquesta reforma de cuina es va col·locar una altra de sobre, en aquest cas l’escollida per posar la placa vitroceràmica. A més de l’equipament, en aquesta reforma de cuina també destaca l’enrajolat de les parets amb rajoles bisellades i la gran capacitat d’emmagatzematge que es va col·locar en ella.

Reforma de bany

La reforma de bany va implicar una gran millora en l’interiorisme de l’estança. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles tipus metro de color blanc i es va pintar de gris la resta fins a arribar al sostre. Aquests colors conseguen generar amplitud i lluminositat a l’estança, cosa que culmina la personalitat del paviment hidràulic que es va col·locar.

Per a l’equipament sanitari es va apostar per elements funcionals i que oferissin les millors prestacions en el seu ús. D’aquesta manera la reforma de bany es va equipar amb un labavo doble amb calaixos per a l’emmagatzematge incorporats, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva llar llueixi tal com desitja. Contacta amb nosaltres i t’informarem de tots els nostres serveis en reformes integrals d’habitatge.