close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Concepció Arenal de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem donat per finalitzada una nova rehabilitació d’habitatge. L’equip de reformes integrals de Grupo Inventia s’ha desplaçat fins al carrer Concepció Arenal per dur a terme millores en el interiorisme i en l’equipament d’un habitatge que ara llueix un aspecte contemporani i està llista per oferir les millors prestacions.

Seguidament repassarem alguns dels aspectes més destacats de la feina feta, tot i que abans compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals. Després del treball de reforma integral a Barcelona, l’habitatge compta amb estances àmplies i lluminoses, utilitzant tonalitats neutres en els treballs de pintura i combinant-los amb un paviment de parquet.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta y la nova distribució és en forma de L. D’aquesta manera es va aconseguir una disposició perfecta per als nous elements i es tracta d’un espai que ofereix la mobilitat idònia per fer ús d’ells. Es va col·locar un taulell en forma de L que compta amb una placa vitroceràmica i una pica.

Just davant del taulell de cuina es va disposar un armari de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics. Aquests es componen per nevera, forn i microones. Un altre detall d’aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Al llarg de la part inferior de les taulells i en una part de la superior es van col·locar diversos calaixos i armaris.

Reforma de bany

La cambra de bany també es va millorar tant en disseny interior com a equipament sanitari. Es tracta d’un espai ampli en què es va disposar un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter suspès i una dutxa. La separació d’aquesta última es va fer amb una paret d’obra, amb el que es va aconseguir un espai separat i que protegeix a la resta de l’estança de esquitxades.

Pel que fa a la nova imatge, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar de blanc la resta fins a arribar al sostre. D’aquesta manera la cambra de bany llueix com una estança molt lluminosa. Per al paviment es va apostar per un terra de gres de tonalitat gris suau. A més de combinar perfectament amb el global de l’estança, ofereix moltes facilitats a l’hora del seu manteniment.

Reformes integrals Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia t’assessoraran de manera personalitzada i s’adaptaran a les teves necessitats perquè la teva reforma integral sigui un èxit. Pots sol·licitar el teu pressupost de forma senzilla i t’ho lliurarem sense cap cost ni compromís.