close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Esteràs de Barcelona

L’equip de Grupo Inventia va concloure un nou treball de reforma integral a Barcelona fa escassos dies enrere. En aquesta ocasió ens vam encarregar de renovar totes les estances d’un habitatge al carrer Esteràs. En línies generals es va aconseguir dotar l’immoble d’una imatge contemporània i d’un equipament a punt per oferir les millors prestacions.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals, tant de zones comunes com d’estances com la cuina i el bany. Destacant el nou disseny interior de l’habitatge, es van aconseguir estances àmplies i lluminoses gràcies a combinar el color blanc amb el qual es van pintar les parets i un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

Cuina en L

Es tracta d’una cuina oberta i distribuïda en forma de L. La nova disposició garanteix una estança organitzada i que ofereix una mobilitat excelenet. La part del fons de l’estança es va aprofitar per col·locar l’escalfador i la rentadora, una acció que no li resta gens d’espai a aquesta reforma de cuina.

A l’extrem de l’esquerra es van encastar els electrodométicos i seguidament neix un taulell equipada amb una pica i una placa vitroceràmica. En aquesta zona destaca l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior del taulell de cuina. Ja en el costat dret, l’obert, es va col·locar una altre taulell que aporta major superfície de suport i que també té funció de barra d’esmorzar.

Bany equipat

Amb la reforma de bany es va aconseguir una estança renovada i equipada per complet, a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Per al nou equipament sanitari es va optar per un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter d’imatge clàssica i una pràctica dutxa protegida per mampares de portes corredisses.

Les parets de la cambra de bany es va enrajolar per complet amb rajoles de color blanc, combinant perfectament amb el paviment hidràulic col·locat. Aquesta neutralitat en els colors genera una estada lluminosa i visualment àmplia. A més permet introduir altres acabats com el moble de bany de fusta.

Reforma integral Barcelona

Grupo Inventia compta amb un equip de professionals preparats per assessorar-te i aconseguir el millor resultat en la reforma integral de la teva llar. T’oferim l’opció de sol·licitar el teu pressupost, que et lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.