close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Freser de Barcelona

Aquesta setmana hem conclòs una de les nostres reformes integrals a Barcelona. Aquesta l’estàvem duent a terme al carrer Freser de Barcelona i es va tractar d’una renovació completa, millorant tant els aspectes del disseny interior de l’habitatge com el de l’equipament en estances clau com la cuina i les cambres de bany.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, en aquesta reforma integral es va aplicar un disseny interior contemporani. Combinant tonalitats neutres a l’hora de pintar les parets i col·locant un terra de parquet en tons mitjans de fusta es van aconseguir estances molt lluminoses i visualment àmplies.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estada pròpia i està distribuïda a dos fronts. Al costat esquerre es va col·locar una allargat taulell, va d’extrem a extrem, que es va equipar amb una placa vitroceràmica i una pica. A més disposa d’una gran capacitat d’emmagatzematge, ja que disposa d’armaris i calaixos tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

La zona dreta d’aquesta reforma de cuina està ocupada per un moble de cuina de color blanc. A més d’ampliar la capacitat d’emmagatzematge de l’estada, disposa de buits a mida per encastar el forn, el microones i la nevera. En resum, es va aconseguir una cuina totalment renovada i que està a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i totes dues es van renovar i equipar per complet. En els dos casos es disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim element varia, ja que en el bany principal es va mantenir la banyera i en el de cortesia es va col·locar un plat de dutxa.

Quant a l’interiorisme, les dues reformes de bany llueixen àmplies i lluminoses. Al bany principal les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color blanc, mentre que en el de cortesia es va apostar per un enrajolat a mitja alçada amb rajoles tipus metro, també de color blanc. La imatge de les dues estances és acollidora i perfecta per a un espai de visita diària.

Reformes integrals a Barcelona

Amb Grupo Inventia tindràs a la teva disposició els professionals indicats perquè la teva reforma integral a Barcelona tingui tot allò que necessites. Recordem que pots sol·licitar el teu pressupost de forma senzilla i t’ho lliurarem sense cap cost ni compromís.