close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Juan de Garay

Aquesta mateixa setmana hem afegit un nou al llistat de reformes integrals finalitzades a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Juan de Garay per rehabilitar completament un habitatge, duent a terme treballs de pintura, col·locació de paviment o instal·lació d’equipament en diferents estances, entre d’altres.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals, incloent el projecte d’interiorisme elaborat per a l’ocasió. Ara l’habitatge reformat llueix un estil contemporani i cadascuna de les seves estances ofereix un ambient molt agradable.

Cuines Barcelona

Es tracta d’una reforma de cuina oberta i distribuïda en forma d’U. Disposant d’una superfície àmplia, es va optar per aquest tipus de disposició, ja que genera un espai ampli i que permet molta mobilitat. D’aquesta manera la cuina compta amb diverses zones de suport i de treball, a més d’una àmplia capacitat d’emmagatzematge.

A l’extrem de la dreta es van disposar buits a mida per encastar la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix un tram de taulell que albergarà la pica, just sota de la una finestra que dóna a l’exterior. El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram que comptarà amb una placa vitroceràmica i emmagatzematge tant inferior com superior. Ja a la banda esquerra es va col·locar una barra d’esmorzar.

Nou disseny de bany

La reforma de bany va implicar una renovació completa pel que fa a l’equipament sanitari de l’estança, estant dividida en dos espais. En un d’ells hi ha el nou vàter suspès, mentre que en l’altre es va instal·lar un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i una àmplia dutxa protegida per mampares transparents de portes corredisses.

Pel que fa al disseny interior del bany, es va optar per tonalitats neutres que generessin estades àmplies i lluminoses. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles tipus hidràulic, mentre que la resta de paret es va pintar de blanc. D’aquesta manera s’aconsegueix que la llum natural es pugui expandir a cada racó i s’aconsegueixin ambients molt agradables.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia oferim un servei personalitzat perquè la teva reforma integral tingui tot allò que necessitis a un preu molt competitiu. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap compromís.