close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sant Pere Mitjà de Barcelona

La nostra llista de reformes integrals acabades suma un nou component. Hem finalitzat un projecte de reforma integral al carrer Sant Pere Mitjà de Barcelona. Un treball molt complet on ens hem encarregat de millorar tant la imatge interior com l’equipament de l’habitatge.

Ara aquest pis està preparat per oferir les millors prestacions a tota hora. Preparem cada projecte de manera personalitzada i sobre la base de les necessitats de cada propietari. D’aquesta manera, tots els detalls queden establerts abans d’iniciar qualsevol tipus d’obra.

Igual que aquesta reforma a Barcelona compartim tots els treballs que finalitzem a les nostres xarxes socials. Així podem donar a conèixer de manera real totes les millores que podem aplicar a una llar. Al vídeo següent compartim el resultat d’aquest treball al carrer Sant Pere Mitjà.

Reforma de cuina oberta

La nova cuina d’aquest pis és oberta i té una distribució en forma de L. Gràcia a aquesta nova disposició dels seus elements ofereix una mobilitat excel·lent. De la mateixa manera que els electrodomèstics estan ubicats als llocs precisos per oferir la millor funcionalitat en el seu ús.

A l’extrem de l’esquerra hi ha una nevera que queda camuflada per les portes del moble de cuina. Seguidament neix el primer tram de taulell equipat amb una pica d’un si. Gira cap a la dreta i dóna pas a un segon tram que ofereix superfície de suport i equipat amb la placa vitroceràmica.

Tot plegat embolicat per un moble de cuina que combina tons foscos i acabats en fusta. Una de les millores d’aquesta reforma de cuina és que ha creat més espai d’emmagatzematge. Disposa de calaixos i armaris tant a la zona superior com inferior dels taulells. A la darrera també s’ha integrat el microones.

Reforma de banys funcionals

Aquest pis del carrer Sant Pere Mitjà compta amb dues cambres de bany. Un s’ubica al dormitori principal i l’altre és el general de la vivenda. En tots dos casos hem treballat per aconseguir dos espais que ofereixin la millor resposta a les necessitats actuals. Per això hem modernitzat la seva imatge i hem instal·lat un equipament sanitari funcional.

Cada cambra de bany té un lavabo amb moble demmagatzematge, un vàter flotant i una zona daigües. Per a aquest darrer s’ha escollit un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredisses. Les cambres de bany també disposen d’altres elements com un mirall de bany rectangular.

Per a la nova imatge d’aquesta reforma de banys s’ha optat per un disseny fresc i d’acord amb la resta de la vivenda. En tots dos casos les parets s’han enrajolat amb rajoles de to gris i s’ha col·locat un nou terra de rajoles en els mateixos tons. Gràcies a aquest ambient neutre es poden aplicar més colors com els dels mobles del lavabo.

Nova imatge interior

Una altra de les millores que ens hem encarregat de fer és l’aplicació d’un nou disseny interior a tots els espais. D’acord amb els gustos dels propietaris, hem aplicat un interiorisme contemporani. Hem aconseguit crear espais d’ambient acollidor i que es presenten com a espais lluminosos i amplis.

Destaca la zona principal de la casa que uneix la cuina, el saló i el menjador. S’hi combinen tonalitats neutres amb acabats de fusta i un sostre de maó vist restaurat. Aquest ambient i imatge també es trasllada als dormitoris, que han estat un espai ideal per al descans.

Un altre dels nous elements que contribueixen a aquest canvi d’imatge és el paviment. S’ha col·locat un terra de parquet en tons naturals de fusta. A més dels avantatges d’un interiorisme neutre i tranquil, aporta més sensació de calidesa a tot l’habitatge.

Pressupost de reforma integral

Si ha arribat el moment de fer la reforma integral de casa teva a Grupo Inventia ens encarreguem de tot. Preparem un projecte personalitzat i en base a les vostres necessitats. A més, els nostres professionals us assessoren durant tot el procés i el contacte és directe. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense cap compromís.