close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Carretera d’Esplugues

A l’empresa de reformes integrals Grup Inventia hem conclòs un nou treball aquesta mateixa setmana. El nostre equip s’ha desplaçat fins a la Carretera d’Esplugues per rehabilitar completament un habitatge, millorant tant els aspectes del disseny interior com el de l’equipament d’estances clau.

En línies generals s’ha aconseguit un habitatge d’estil contemporani i llista per oferir les millors prestacions tant en el dia a dia com en els moments més relaxats. Abans de repassar els detalls més destacats d’aquesta nova reforma integral, compartim un vídeo perquè pugueu apreciar els acabats generals.

Interiorisme

Com hem esmentat, el nostre equip de interiorisme a Barcelona es va encarregar d’elaborar un projecte amb el qual s’aconseguís dotar l’habitatge d’una imatge tan actual com acollidora. D’aquesta manera, es van dur a terme treballs de pintura utilitzant tonalitats neutres, les indicades per generar amplitud i lluminositat en estances com el saló o els dormitoris.

Les parets es presenten en color gris i les portes en color blanc, creant un contrast molt agradable en estances destinades tant al descans com a la socialització. D’altra banda, aquests detalls combinen amb un paviment de parquet a acabats de fusta natural. Així es va aconseguir aportar calidesa personalitat a tots els racons de la casa.

Bany renovat

Una altra de les estances renovades tant en equipament com en imatge va ser la cambra de bany. Després dels treballs de reforma de bany l’estança disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses. En definitiva, una estança llesta per oferir les millors prestacions.

Per a la nova imatge del bany es va optar per un enrajolat total de parets utilitzant amplies rajoles beige. Això canvia en les parets de la dutxa, que es van enrajolar amb rajoles tipus mosaic del mateix color. Per la seva banda el paviment manté la mateixa imatge que a la resta de l’habitatge, però d’un material adequat per a l’estança. Al bany es van col·locar rajoles de acabats en fusta.

Reformes integrals

A Grupo Inventia elaborem el teu projecte de reforma integral ajustant-nos als teus gustos i necessitats. Per aconseguir-ho de forma gratuïta i sense cap compromís ni obligació, pots contactar amb nosaltres.