close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis a Barcelona: carrer Sant Frederic

Hem acabat una nova reforma a Barcelona. Aquest projecte ho hem dut a terme en un pis situat al carrer Sant Frederic. Ens hem encarregat de millorar el disseny interior de l’habitatge, l’equipament i totes les instal·lacions. A més, s’ha contractat el nostre servei de mobiliari i hem moblat espais com el menjador, la sala d’estar i els dormitoris.

L’experiència dels nostres professionals ha tingut un paper fonamental per aconseguir un resultat exitós. Gràcies al nostre catàleg de materials pots tenir la llar que desitges amb grans facilitats. A la nostra empresa de reformes integrals ens adaptem a tots els pressupostos oferint qualitats contrastades al mercat.

Els acabats d’aquesta reforma integral a Barcelona els compartim al vídeo següent. Segueix-nos en xarxes socials i coneix tots els nostres treballs. Cada dia les actualitzem amb nou contingut de reformes i interiorisme.

Disseny contemporani

Un dels primers passos ha estat definir la nova imatge de la vivenda. Per aquest cas, en concret s’ha escollit un disseny contemporani amb uns acabats actuals. En línies generals és una imatge moderna que genera espais lluminosos i amplis. Les nostres expertes interioristes a Barcelona s’han encarregat que tot estigués perfectament aplicat.

D’aquesta manera, la majoria de parets s’han pintat amb un suau to de beix. D’una banda, genera un contrast agradable amb les noves portes blanques i els seus marcs. De l’altra, permet que la llum natural s’expandeixi a tots els racons de la casa. Així, hem aconseguit aprofitar al màxim la llum natural de l’exterior.

Precisament, en aquesta reforma integral també s’han canviat les finestres. Ara totes són finestres de fusteria dalumini i amb doble vidre. Gràcies a això s’aconsegueix un aïllament tèrmic i acústic ideal. Entre totes les millores també hi ha el canvi de paviment. S’ha col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta.

Reforma de cuina oberta

La cuina és oberta i està distribuïda a dos fronts. És una reforma de cuina completa i que només ha aportat millores a la zona. La cuina és un espai clau i d’ús diari que ha d’estar sempre a punt per oferir les millors prestacions. En aquest cas, en concret, s’ha aconseguit dotar-la d’una funcionalitat perfecta.

A l’extrem del costat esquerre hi ha els nous electrodomèstics. S’hi ha integrat un forn, un microones i una nevera que queda amagada per les portes de l’armari. Tot seguit neix un taulell amb capacitat d’emmagatzematge tant a la part superior com a inferior. El moble de cuina blanc permet que la zona sempre generi lluminositat i amplitud.

Sobre el taulell s’ha instal·lat una placa vitroceràmica. L’aigüera s’ha col·locat a l’altre taulell que també aporta superfície de suport i de treball. De la mateixa manera funciona com a espai de menjador, ja que té una barra i diversos tamborets per a aquesta comesa. En línies generals una reforma de cuina pràctica i multiespai.

Banys moderns i funcionals

En aquesta reforma integral també s’ha fet una completa reforma de banys. En tots dos casos s’ha millorat la imatge i s’hi ha instal·lat un nou equipament sanitari. Les parets dels banys s’han enrajolat a mitja alçada i per al nou paviment s’ha utilitzat un terra tipus hidràulic. S’ha imprès una imatge actual i amb molta personalitat.

Les dues reformes de bany tenen una superfície semblant i s’han instal·lat els mateixos sanitaris. Cadascun disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa arran de terra. En aquest cas, la zona d’aigües queda ben protegida amb unes mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

A més de fer reformes integrals a Barcelona també ens desplacem a localitats de les rodalies. Si vols sol·licitar el teu pressupost de reforma truca’ns al 93 209 97 17. El tindrem llest en menys d’una setmana i t’ho lliurarem sense cap compromís.