close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Gran Via de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat un nou treball de reforma integral a Barcelona. Aquesta vegada ens hem encarregat de rehabilitar completament un habitatge situat a la Gran Via de les Corts Catalanes. S’hi van dur a terme treballs de millora tant del disseny interior com de l’equipament de totes les estances.

Seguidament passarem a comentar els detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral a Barcelona, tot i que podeu apreciar els acabats generals aconseguits al vídeo que compartim.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estança independent i per a la disposició dels nous elements es va optar per una distribució de cuina en U. A l’extrem del costat esquerre es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. A continuació neix un tram de taulell equipat amb una pica.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram, lloc escollit per a col·locar la placa vitroceràmica. Ja a la part de la dreta es va col·locar un taulell amb doble funció. Aquesta àmplia la superfície de suport i de treball i també pot utilitzar-se com a barra de cuina. A més de tot l’esmentat, aquesta cuina compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a les zones inferiors i superiors de les taulells.

Reforma de bany

La cambra de bany amb què comptava l’habitatge també es va renovar tant en imatge com en equipament. Les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige, mateixa opció escollida per al paviment. D’aquesta manera es va generar a l’estança major sensació d’amplitud i lluminositat.

El nou equipament sanitari el componen un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa, aquesta protegida amb mampares de portes corredisses. En definitiva, amb aquesta reforma de bany es va aconseguir una estada que està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat tant en la vida diària com en els moments més relaxats.

Reformes integrals a Barcelona

Amb anys d’experiència contrastada, Grupo Inventia és la millor opció per dur a terme la reforma integral de la teva llar. Sol·licita el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.