close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral d’habitatge a Badalona

Aquesta mateixa setmana a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem conclòs un nou treball de rehabilitació d’habitatge. Per a aquest treball nostre equip es va desplaçar fins a la localitat de Badalona. I és que els nostres treballs de reformes integrals no només els portem a terme a Barcelona ciutat, sinó que també els realitzem en localitats de les rodalies.

En aquest projecte vam millorar tant els aspectes del disseny interior de l’habitatge com el de l’equipament d’estances clau com la cuina i les cambres de bany. En línies generals el pis llueix una imatge moderna on les tonalitats neutres i el terra de parquet són protagonistes.

Cuina oberta

Es tracta d’una reforma de cuina oberta al saló, però disposada en un espai propi i ben definit. Per a la ubicació dels nous elements es va optar per un taulell en forma de L, encara que electrodomèstics com la nevera, el forn i el microones es van encastar en un moble de cuina annex. De la mateixa manera, a la zona oberta es va col·locar una pràctica barra d’esmorzar.

El primer tram de placa de cuina se situa a l’esquerra de l’estança i està equipat amb una placa vitroceràmica. El taulell, de color gris, torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram. Amb això es va ampliar la superfície de suport i també es va disposar l’aigüera. Un altre punt a favor en aquesta reforma de cuina és que es va habilitar capacitat d’emmagatzematge tant en les zones inferiors com superiors.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i en tots dos es va dur a terme una línia molt similar a l’hora de renovar-los, tant en imatge com en equipament. En aquest últim aspecte aquestes reformes de bany es van equipar amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una dutxa protegida per una mampara de portes corredisses.

Per a la nova imatge d’aquests banys es va optar per enrajolar les parets a mitja alçada. Per a això es van utilitzar rajoles grises en un bany i rajoles beige en l’altre. La resta de paret fins arribar al sostre es va pintar de color blanc en els dos casos. Sense cap dubte es van aconseguir dues estances amb un ambient agradable, una cosa ideal per a un espai d’ús diari.

Reformes integrals Grupo Inventia

Els nostres professionals sabran captar les teves necessitats i imprimir-les en el millor projecte de reforma integral per a la teva llar. Per a sol·licitar-lo tan sols has de contactar amb nosaltres. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.