close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Castelldefels

Recentment a Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de reforma integral. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins a la localitat de Castelldefels. L’objectiu era el de dotar l’habitatge d’una imatge contemporània i moderna, a més d’equipar completament estances com la cambra de bany.

Pel que fa a la cuina, l’equip de Grupo Inventia es va encarregar d’adequar l’espai i les instal·lacions, però no es va moblar a petició dels propietaris. En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals d’aquesta reforma integral.

Interiorisme

L’equip d’interiorisme de Grupo Inventia va elaborar la millor opció pel que fa al disseny interior per aquest habitatge. Amb unes característiques concretes, es va buscar dotar els espais d’amplitud i lluminositat. Per a això, les parets es van pintar de color blanc. Gràcies a la llum natural i artificial, es va aconseguir generar espais acollidors.

Aquest treball de pintura es completa amb el paviment més indicat. En aquesta reforma integral es va optar per un terra de rajoles que imiten els acabats en fusta, obtenint sensació de calidesa. Aquest tipus de paviment s’estén per tota la superfície de l’habitatge, incloent saló i dormitori. També es va col·locar un sòcol amb el mateix acabat en fusta.

Reforma de bany

Amb la reforma de bany es va millorar tant la imatge com l’equipament de l’estança. Les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige llises. Aquestes es diferencien de les de la dutxa, del mateix color, però amb línies en relleu. Unit al paviment esmentat anteriorment, es va aconseguir una estança molt acollidora i visualment àmplia.

Quant a l’equipament sanitari, el bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i la citada dutxa. Aquest últim element està protegit amb unes mampares de portes corredisses.

Reformes integrals Grupo Inventia

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva llar llueixi tal com desitjis. Elaborem el teu projecte de reforma integral de forma gratuïta i sense compromís. Per sol·licitar-la contacta amb nosaltres.