close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma intgeral a Cerdanyola del Vallès

A Grupo Inventia vam dur a terme una reforma integral a Cerdanyola del Vallès i ja vam concloure el treball. Novament els nostres departaments d’interiorisme i execució d’obra van treballar colze a colze per aconseguir un resultat perfecte en totes les estades que s’havien de renovar i equipar.

Abans de comentar els detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral ens agradaria compartir aquest vídeo perquè es puguin apreciar els acabats generals aconseguits.

interiorisme

En línies generals vam aplicar una nova imatge a partir d’un estil contemporani i modern. L’objectiu era el d’aconseguir estances lluminoses i visualment àmplies. Això es va aconseguir combinant pintura de tons neutres en les parets i un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

Aquesta imatge es pot veure a la majoria d’estances de l’habitatge com en el saló, els passadissos o els dormitoris. Aquest nou interiorisme també compta amb l’ajuda de la llum natural. Les estances compten amb una bona entrada d’aquesta, per la qual cosa contribueix a generar aquesta lluminositat i amplitud preteses.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en un espai obert i està distribuïda a dos fronts. A l’extrem del costat dret, el de la paret, es van disposar buits a mida per encastar els electrodomèstics. Concretament nevera, forn i microones. Seguidament neix un taulell equipat amb una pica doble. Aquesta zona també disposa de capacitat d’emmagatzematge, comptant amb armaris i calaixos tant en la seva part inferior com superior.

Just al davant es va col·locar un nou tram de taulell de cuina equipat amb una placa vitroceràmica. A més d’ampliar la superfície de suport i de treball, aquesta taulell també fa la funció de barra de cuina. Així s’aconsegueix un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries d’una forma més distesa. Finalment, per al paviment es va col·locar un terra hidràulic, diferenciant visualment l’espai de la cuina de la resta de l’habitatge.

Reformes integrals Grupo Inventia

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes per la teva reforma integral. T’assessorarem de forma personalitzada i et lliurarem el teu projecte al costat d’un pressupost detallat, tots dos de forma gratuïta i sense compromís.