close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes a Barcelona: carrer Berruguete

Hem acabat un nou projecte de reforma de pis a Barcelona. Concretament al carrer Berruguete, al barri d’Horta. Ens hem encarregat d’aplicar tota mena de millores, des del disseny interior fins a les instal·lacions. Com a especialistes en reformes a Barcelona el nostre objectiu és crear llars acollidores i funcionals.

Gràcies a l’ampli catàleg de materials ia la versatilitat dels nostres professionals ens podem adaptar a tot tipus d’estils. Per aquest motiu, el nostre mètode de treball implica un assessorament continu per generar un feedback diari. Els acabats d’aquest pis el compartim a les xarxes socials. Igual que totes les nostres reformes a Barcelona.

Interior contemporani

Per a la nova imatge interior del pis hem optat per un interiorisme contemporani. Els tons neutres són protagonistes, per tal de crear espais lluminosos. D’aquesta manera, potenciem la sensació d’amplitud, una característica ideal per a una llar. Per això, tant les parets del saló com dels dormitoris les hem pintat de beix.

Així, s’aprofiten al màxim les entrades de llum natural i s’il·lumina cada racó del pis. Pel que fa a la reforma interior, també hem canviat les portes i els seus marcs i també els sòcols. Els hem col·locat tots de color blanc, generant un contrast agradable. Una altra millora en el nou disseny interior és el paviment.

Ens hem encarregat de col·locar un terra de parquet en to de fusta clara. Gràcies a aquesta tonalitat hem aconseguit potenciar la lluminositat i aplicar calidesa a totes les zones. Un detall ideal per a espais de descans com els dormitoris. Tot plegat amb una distribució funcional que ha mantingut totes les zones independents.

Cuina equipada

S’hi accedeix a la cuina a través d’una porta corredissa i queda ubicada en un espai propi. El moble de cuina té forma de L i compta amb dos trams de taulell. Tots dos ofereixen superfície de suport i de treball, a més d’estar equipats amb una placa vitroceràmica i una pica integrada.

A l’extrem esquerre hem integrat el forn i el microones. Alhora, al costat dret hem col·locat un buit a mida per a la nevera i una barra d’esmorzar. Entre les millores d’aquesta reforma de cuina també hem ampliat la capacitat d’emmagatzematge. Compte amb calaixos i armaris tant a la part inferior com superior dels taulells.

Tot això amb un disseny de cuina acollidor amb mobles blancs i taulells de color gris. Gràcies a aquestes tonalitats aconseguits potenciar la lluminositat a la cuina.

Banys funcionals

El pis compta amb dos espais de bany complet, un bany de cortesia i un bany suite. Per a cada reforma de bany hem instal·lat tres peces sanitàries. Es componen de lavabo, inodor i zona daigües. Aquest últim element al bany de cortesia és una banyera i al dormitori suite un plat de dutxa. A més, a l’espai de neteja compartit també hi hem instal·lat un bidet.

Per disseny de banys hem apostat per un estil contemporani, d’acord amb la imatge global del pis. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix, igual que les rajoles del paviment. D’aquesta manera hem aconseguit crear una imatge homogènia i un ambient fresc i acollidor als banys.

Pressupost de reformes a Barcelona

Preparem un projecte personalitzat i a mida per a la teva nova llar. Si t’interessa que elaborem un pressupost de reforma pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17. T’ho lliurarem sense compromís.