close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes de cuines a Barcelona: abans i després

Els nostres serveis en reformes integrals són variats i oferim diverses opcions per renovar la llar. Des de reformes de tot lhabitatge fins a millores despais concrets. En aquesta segona opció destaquen les reformes de cuines. És una zona important de la llar i que ha d’oferir les millors prestacions.

Una de les reformes de cuina que hem acabat recentment ens porta a la localitat de Sant Just Desvern. Els propietaris de l’immoble necessitaven millorar la imatge i l’equipament de la cuina. A Grupo Inventia ens encarreguem de preparar un projecte a la seva mida i dur a terme la reforma de cuina.

Per veure els canvis que hem fet en aquesta cuina comparem l’abans i el després. Ha passat d’un espai una mica antiquat a una cuina moderna i equipada completament. Compartim el resultat al següent vídeo. Per conèixer més projectes acabats segueix-nos a xarxes socials.

Nous electrodomèstics

La cuina segueix a la seva mateixa ubicació i manté una distribució de cuina a dos fronts. Donades les característiques de l’espai és la disposició més funcional i la que permet una mobilitat molt més efectiva. Ara cada electrodomèstic s’ubica al lloc indicat per facilitar-ne l’ús.

Els nous electromètrics s’agrupen en un mateix espai i integrats al mateix moble de cuina. A diferència de l’estat original en què estaven més repartits i independents com la nevera o el microones. A l’extrem esquerre trobem els nous forn i microones. Just davant, a l’extrem dret, hi ha un forat a mida per integrar la nevera.

Seguidament, als dos fronts de la cuina, neix un taulell de cuina. La de la banda dreta està destinada a superfície de suport i de treball. Al taulell de la part esquerra s’ha instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. A més, disposa de capacitat d’emmagatzematge a la cuina tant a la part inferior com a la superior.

D’aquesta manera, la cuina garanteix grans espais d’organització per a tot tipus de productes de cuina. A la part inferior també s’hi ha integrat el rentaplats, un electrodomèstic que també tenia la cuina original. Gràcies a aquesta nova distribució s’ha aconseguit generar més espai a la cuina.

Disseny de cuina

Un altre dels aspectes que s’han millorat en aquesta reforma de cuina a Sant Just és la imatge interior. Les nostres expertes interioristes s’han encarregat d’assessorar personalment els propietaris. D’aquesta manera, hem pogut establir de manera perfecta la relació entre gust personal i modernitat.

A efectes pràctics, un dels primers canvis és la porta d’accés a la cuina. Ha passat de ser una porta normal amb frontisses a una pràctica porta corredissa de color blanc. Gràcies a ella s’aconsegueix aprofitar al màxim l’espai disponible a la cuina i iniciar el mobiliari just al primer tram de paret.

La imatge de la cuina ha passat de tenir un moble d’acabats de fusta a un moble de color gris. Els panells no tenen llençats i es genera una imatge molt més lineal i homogènia. El moble gris de cuina es combina amb uns elegants taulells de color negre, un gran canvi respecte als taulells imitació marbre originals.

El paviment manté la tonalitat beix, tot i que s’ha substituït. S’han retirat les rajoles originals per col·locar un terra ceràmic de superfície llisa. Ara, tot el conjunt de la cuina es presenta en una imatge unificada i amb sentit. Cada aspecte d’aquesta reforma de cuina ha quedat cobert i s’ha renovat aconseguint més potencial.

Pressupost de reforma de cuina

A Grupo Inventia ens encarreguem de dur a terme la reforma de cuina de casa teva. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost. Ho prepararem i en pocs dies t’ho lliurarem sense cap compromís.