close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: carrer Rera Palau

Hem finalitzat una de les reformes integrals que teníem en actiu a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió el nostre equip s’ha encarregat de renovar completament un habitatge situat al carrer Rera Palau. Un treball de rehabilitació molt completa que ha implicat un projecte de disseny d’interiors i la millora de totes les instal·lacions.

A més dels treballs de reforma integral també s’ha dut a terme la restauració de diversos elements originals. D’això en parlarem més endavant, tot i que els acabats generals d’aquest projecte poden apreciar-se en el següent vídeo. En el nostre canal de Youtube trobaràs els vídeos de tots els treballs de reforma integral a Barcelona i rodalies que anem finalitzant.

La demanda en aquesta reforma integral era concisa i directa. S’havia de millorar la imatge de tots els espais generant una llar d’imatge moderna, tot i que preservant l’encant d’abans. De la mateixa manera que ens hem encarregat d’equipar estances clau com són la cuina i les cambres de bany. En definitiva, una reforma completa i amb resultat reeixit.

Reforma integral de cuina

En aquesta ocasió la cuina s’ubica en una estança pròpia i independent a la resta de l’habitatge. Compta amb una superfície àmplia, de manera que ha estat senzill renovar-la i aplicar una distribució molt més funcional. S’ha optat per una cuina en forma d’U, amb tres trams de taulell i capacitat d’emmagatzematge tant a la zona inferior com superior del moble de cuina.

Amb aquesta reforma de cuina a Barcelona també s’ha procedit a una actualització de la imatge. Per al mobiliari de cuina s’ha escollit el color blanc, incloent també els taulells. Es tracta d’un opció molt encertada, ja que aconsegueix generar un espai lluminós i visualment ampli. A més combina perfectament amb el nou terra de rajoles grises.

Pel que fa a el nou equipament de la cuina s’ha disposat un buit a mida per integrar la nevera a l’extrem de la banda esquerra. En el taulell central s’ha col·locat la pica, en aquest cas d’una pica. Per la seva part en el tram de placa de cuina dret s’ha instal·lat una moderna placa vitroceràmica, Just a sota d’aquesta s’ha integrat al forn.

Reforma de quarts de bany

En les reformes integrals que realitzem també ens encarreguem de la millora d’imatge i equipament de les cambres de bany. En aquesta ocasió ens trobem amb dues cambres de bany que es complementen. Concretament en una d’elles es disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge i el plat de dutxa. És a dir, la zona d’aigües més un espai d’higiene diària.

La peça de lavabo amb moble per a l’emmagatzematge repeteix en l’altre bany. Aprofitar la part baixa del lavabo per incloure uns armaris o calaixos és una gran opció. D’aquesta manera poden mantenir organitzats tot tipus d’elements de bany i higiene. A aquest l’acompanya un vàter que es presenta en línies modernes, encara que amb una imatge clàssica. La cisterna se situa a l’esquena.

En el tema decoratiu en tots dos cambres de bany s’ha optat per un disseny similar. D’aquesta manera s’aconsegueix crear una homogeneïtzen entre les dues estades i tenir la sensació que és el mateix bany. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige. Una opció que aconsegueix generar més lluminositat i amplitud.

Per la seva banda el terra s’ha canviada i s’ha col·locat un paviment de rajoles de color gris. Una imatge contemporània, molt fresca i amb tons neutres com a protagonistes. Altres elements d’aquesta reforma de banys són els miralls, col·locats sobre el lavabo. També que a ells s’accedeix per una porta corredissa, aconseguint aprofitar al màxim l’espai disponible.

Nou interiorisme

Al tractar-se d’una reforma integral no només s’ha tingut en compte la millora de l’equipament. També s’ha dut a terme un projecte d’interiorisme. Un dels objectius de la feina era rejovenir la imatge de l’habitatge i imprimir un disseny interior agradable i d’acord amb les tendències actuals.

S’ha treballat en base a un disseny d’estil contemporani i s’han utilitzat colors capaços de generar més amplitud i lluminositat a totes les estances. Per pintar les parets s’ha utilitzat un suau to de gris molt encertat. Ara l’ambient fa costat i és càlid. Detalls imprescindibles en tota llar.

La majoria dels sostres s’han renovat i s’han pintat de blanc. No obstant això en alguns dormitoris s’han pintat de blau cel i s’han mantingut les motllures originals. De la mateixa manera que s’han restaurat els terres hidràulics originals en la majoria de les estances. Així pot actualitzar-se la imatge d’un habitatge sense perdre l’essència i l’encant de les construccions clàssiques de Barcelona d’abans.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem al teu servei als millors professionals de el sector de les reformes integrals. Experts interioristes, arquitectes i restauradors treballaran perquè la reforma integral de la teva llar sigui un èxit. Per sol·licitar el teu projecte més pressupost sense compromís tan sols has de trucar-nos al 93 209 97 17.