close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: Gran Via de les Corts Catalanes

Aquesta mateixa setmana hem conclòs un nou treball de reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va encarregar de renovar per complet un habitatge situat a la Gran Via de les Corts Catalanes. Dins d’ella es van aplicar millores tant en l’aspecte d’interiorisme com en el d’equipament.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits en cada estança que es va renovar. Sent una empresa de reformes integrals amb anys d’experiència contrastada, garantim el millor resultat.

Interiorisme Barcelona

A més de comptar amb un excel·lent equip d’obra també posem al servei de cada propietari al nostre departament d’interiorisme. Aquest s’encarrega de guiar i aconsellar a l’hora d’escollir colors, materials o acabats en cada nou element de la reforma integral. En aquest treball es va voler dotar l’habitatge d’un aspecte actual, de manera que es va introduir un estil contemporani en totes les estances.

Tant en al saló com en els dormitoris, a més d’en altres espais com el passadís, es va apostar per pintar les parets d’un suau to de beige. Gràcies a això es van aconseguir estances lluminoses i visualment àmplies. Aquest ambient tan acollidor es completa amb un terra de parquet que aporta molta calidesa i personalitat.

Reforma de cuina

La cuina està oberta al saló i distribuïda a dos fronts. Al costat obert es va col·locar un tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica. Al seu torn, aquesta taulell ofereix superfície de suport i pot utilitzar-se com a barra de cuina, aconseguint un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries. A més, disposa de diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la part inferior.

Seguint amb la reforma de cuina, a l’extrem del costat de la paret es van disposar buits a mida per encastar els electrodomèstics, concretament nevera, forn i microones. Seguidament neix un taulell equipat amb una pica. El moble de cuina blanc es completa amb més capacitat d’emmagatzematge a la zona inferior i superior de l’esmentada taulell.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes en reformes integrals i interiorisme. Tots ells personalitzats i en base a les teves necessitats. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.