close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: carrer Nàpols

L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar novament fins al carrer Nàpols de Barcelona per dur a terme una nova reforma integral d’habitatge. En aquesta ocasió ens vam encarregar de dotar les estances d’un nou disseny interior, imprimint en elles una imatge moderna i actual. A més, vam dur a terme una completa reforma de banys.

En línies generals vam aconseguir concloure la reforma integral de forma satisfactòria, millorant tant l’interiorisme com l’equipament de les estances clau. Tot això es pot apreciar en el vídeo que compartim a continuació.

Interiorisme

Tant a la sala d’estar amb els dormitoris es va optar per una combinació de colors neutres. L’objectiu era dotar les estances d’un ambient acollidor alhora que s’aconseguien espais lluminosos i visualment amplis. Per pintar les parets de la sala d’estar es va optar per un to beige, mentre que en algun dels dormitoris també es va utilitzar un color gris suau.

Gràcies a la llum natural que accedeix a les estances s’aconsegueixen els propòsits esmentats anteriorment, aconseguint espais aptes per a qualsevol moment. Aquestes tonalitats neutres es completen en ambdós casos amb un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. A més de generar una sala d’estar i uns dormitoris acollidors, amb aquest paviment també se’ls dota de personalitat i calidesa.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i totes dues es van renovar per complet tant en la imatge com en l’equipament sanitari. Tenint en compte les mesures de cada estança, després del treball de renovació aquestes estances compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una còmoda dutxa. Aquest últim element està protegit amb una mampara transparent de portes corredisses.

Per al nou disseny interior de les cambres de bany es va apostar per seguir la línia general de l’habitatge, utilitzant tonalitats neutres. En tots dos casos les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige, un to molt semblant al del paviment de gres que es va col·locar. Gràcies a això també es van introduir altres acabats, com els de fusta que es poden veure en els mobles de la cambra de bany principal.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix un projecte de reforma integral personalitzat i ajustat a les teves necessitats. El pots sol·licitar contactant amb nosaltres i te l’entregarem de forma gratuïta i sense compromís.