close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Tipus de cuina moderna

8 agost, 2023 · Blog

Si busquem un dels espais més importants d´una casa tots els camins ens porten a la cuina. Una zona d’ús diari on preparem els nostres àpats i fins i tot socialitzem tant amb la família com amb les visites. Una cuina en bones condicions és sinònim d´una llar acollidora i que ofereix les millors prestacions.

Donada la seva importància la cuina també és un espai que cal actualitzar amb el pas del temps, ja sigui per imatge o per trencament. Les cuines es poden actualitzar a través de les tendències del moment, tant en imatge com en equipament. Per aquesta raó comentarem com són els tipus de cuina moderna.

cocina moderna

Per una cuina moderna ens referim a aquest espai dotat de tot allò necessari per oferir les mateixes prestacions. Un bon equipament instal·lat al disseny que més s’ajusti als gustos dels priopietaris. Dit amb altres paraules, hi ha diversos estils de cuines modernes i gràcies a l’oferta del mercat podem aconseguir la que més ens agradi.

Cuines vintage modernes

Una tendència que ha arribat per quedar-s’hi és l’estètica vintage o l’estil retro decoratiu. Es tracta d’un disseny interior que es pot aplicar a qualsevol espai del nostre habitatge, inclosa la cuina. Diversos fabricants especialitzats s’han encarregat de produir mobles i electrodomèstics per aconseguir autèntiques cuines vintage modernes.

La idea és molt desitjable, ja que pots combinar l’estètica dels anys 70, 80 o 90 gaudint d’uns electrodomèstics funcionals. Atesa la demanda de la cuina retro moderna es pot intuir que és una tendència decorativa que durarà molts anys. Aquest tipus d’estil decoratiu funciona molt bé en cuines independents, ja que podeu utilitzar altres dissenys a les diferents habitacions.

Com a electrodomèstic estrella en cuines vintage modernes hem de citar les neveres. Si altres elements han de guardar una estètica més adaptada a les mesures de seguretat actuals, les neveres tenen via lliure. De diferents formes, mides i colors, les neveres retro són una tendència i estan molt cotitzades.

cocina vintage moderna

Cuina moderna rústica

Ja hem esmentat que hi ha diferents estils de cuines modernes. Si us agrada un estil més tradicional i d’acord amb el concepte vintage, també hi ha opcions. Una de molt bonica i demandada és la cuina moderna amb toc rústic. Es tracta d’una opció on el mobiliari d’acabats de fusta són els protagonistes i s’integren amb la resta d’elements.

La cuina rústica evoca una imatge relaxada i més connectada amb la natura. De la mateixa manera que el cas anterior, aconsegueix unir-ho a la funcionalitat requerida en una cuina actualment. El mercat té gust per adaptar l’estil rústic a la modernitat i s’ha encarregat de brindar un ampli ventall d’opcions. Com que és un estil decoratiu més neutre funciona tant en cuines independents com en cuines obertes.

Els acabats rútics es poden combinar fàcilment amb un disseny interior contemporani, entre d’altres. D’aquesta manera els acabats de fusta d’una cuina moderna rústica s’integren perfectament en colors com el blanc o el beix.

cocina rustica moderna

Cuines modernes

Disposar d’una cuina moderna i funcional és molt senzill acudeix a professionals que et puguin assessorar. El mercat és ple d’opcions i segur que podràs aconseguir la cuina dels teus somnis. Hem analitzat dos tipus de cuines modernes per mostrar diverses idees i consells per poder-la aconseguir.