close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Tons foscos en la decoració de la teva llar

3 març, 2016 · Blog

En el món de la decoració hi ha infinitat d’estils, corrents, dissenys, que a poder aplicar a la nostra llar. Sens dubte, el sector de l’interiorisme cada vegada guanya més força entre aquelles persones que volen alguna cosa diferent en seues cases i que volen imprimir el seu segell personal en la decoració utilitzada.

Normalment, sigui quin sigui l’estil que s’utilitzi, es tendeix a buscar la lluminositat i generar espais amplis a través de la combinació de la llum i colors neutres. Però ¿es pot aconseguir això utilitzant colors foscos? Des del departament de disseny interiors de Grupo Inventia hem volgut recollir algunes de les característiques de la decoració amb tons foscos i com podràs veure són totalment aptes per utilitzar-los en la decoració de la llar.

Color a les parets

Les parets són el protagonista principal en la decoració amb tons foscos, ja serà en elles on ho apliquem més. Quan parlem de tons foscos no ens referim a un color negre com la nit, sinó que utilitzarem grisos, marrons i fins i tot negres en un to més suau.

Qualsevol d’aquests colors esmentats en combinació amb la llum natural generarà una sensació d’amplitud i altura, de manera que l’estada seleccionada no semblarà una cova. A més aconseguirem imprimir un ambient calmat i relaxat, ja que els tons foscos ens transmeten pau.

El mobiliari adequat

Per al mobiliari utilitzat en l’estança, podem centrar-nos en el saló o el dormitori, pot ser diferent depenent del grau de llum natural de què disposem. En aquest cas ens hem d’oblidar dels mobles amb acabats en fusta, ja que és un color que no encaixa amb els tons foscos. No tindríem una bona decoració.

En aquest cas, si disposem d’una bona entrada de llum natural podem optar per posar mobles foscos també. Per exemple, si hem pintat les parets de gris, uns mobles de color negre intens crearan una perspectiva molt encertada en l’estança i no restaran llum.

No obstant això, si la nostra estança rep una llum natural correcta però no en excés, el millor per a la nostra decoració serà utilitzar mobiliari de color blanc o beix. Això generarà diferents punts de lluminositat que beneficiaran a tot el conjunt.

El clima perfecte

Com hem esmentat al principi, els tons foscos no només beneficien a la decoració de la nostra llar, sinó que també ens ajudaran a disposar d’ambients perfectes per als moments de relax.

Utilitzant colors com el gris o el marró ens sentirem molt còmodes en qualsevol estança de casa nostra. Al saló ens proporcionaran un ambient càlid i relaxat, apartat del ritme frenètic del dia a dia. Mentrestant, al dormitori no ajudaran a conciliar el son de forma més agradable en un ambient fet per al descans.

Grupo Inventia decoració

Els nostres dissenyadors d’interiors t’oferiran les millors solucions a l’hora de buscar la decoració que millor s’adapti al teu estil i necessitats. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís, gaudir de la teva llar és molt senzill amb l’equip d’interioristes de Grupo Inventia.