close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Tons grocs a la nostra llar

25 juny, 2015 · Blog

Des de Grupo Inventia interiorisme volem dedicar aquest post a un dels temes més importants pel que fa al disseny interior de la nostra llar: el color de les parets o, dit d’una altra manera, el color principal de les estades de la nostra casa.

Normalment tant els nostres clients com el nostre equip ens vam decantar per colors neutres com poden ser el blanc, un encert segur, el beige o el gris, tons relaxants i que al seu torn generen molta vitalitat. Però avui volem innovar i proposar la utilització d’un color arriscat perquè aquest present en el nostre saló i en el nostre bany. Ens referim al color groc i les seves diferents tonalitats.

Saló viu i càlid

Òbviament, quan parlem del color groc per pintar no ens referim al color en el seu estat pur, sinó en tonalitats rebaixades. Per exemple, podem obtenir un resultat magnífic i dinàmic utilitzant un to ocre al saló.

Sense cap dubte és molt important disposar d’una entrada de llum natural, ja que atorgarà major vitalitat a l’estada. Utilitzant el col ocre per pintar les parets del saló també aconseguirem una estada amb molta energia però amb un punt de calma, de manera que la zona serà òptima tant per al dia a dia com per als moments en què necessitem relaxar-nos.

Per combinar-ho, res millor que els mobles de fusta o mobles amb aquest tipus de to. La combinació d’ocre i fusta és molt resultona a la vista, ja que malgrat ser diferents connecten molt bé entre ells. Per exemple, amb això es pot aconseguir un aspecte d’estil rústic.

Bany fresc i agradable

¿Perquè utilitzar l’ocre a la cambra de bany? Doncs perquè a més de poder combinar-ho amb altres materials, no donarà un resultat perfecte per a una estada tan vital i utilitzada com aquesta.

En aquest cas el recomanable és enrajolar les parets fins a mitja alçada amb rajoles de color beige o crema i pintar d’ocre la resta. Amb això aconseguirem unes parets que aniran de menys a més intensitat en el color, obtenint sensació d’amplitud i lluminositat.

Com en el cas del saló, si el moble del lavabo pot ser de fusta, el resultat serà molt millor.

Interiorisme Grup0 Inevntia

A Grupo Inventia comptem amb un departament expert en el disseny interior per a habitatges. A través dels teus gustos i necessitats t’oferirem les millors solucions i per aconseguir-ho, tan sols has de contactar amb nosaltres.