close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Viladomat de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Viladomat de Barcelona per encarregar-nos de la millora de disseny interior i de l’equipament de l’esmentat immoble. En línies generals vam aconseguir imprimir un estil contemporani i actual en totes les estances.

Seguidament repassarem els detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral a Barcelona, encara que abans compartim un vídeo en el què es poden apreciar els acabats generals aconseguits pel nostre equip.

Reforma de cuina

Es tracta d’una reforma de cuina oberta i distribuïda en forma de L. A més compta amb una illa de cuina que amplia la superfície de suport i d’emmagatzematge a la cuina. Al costat esquerre es va col·locar una allargat taulell de cuina, amb emmagatzematge a la seva zona inferior i superior, equipada amb una pica i una placa vitroceràmica.

Girant cap a la dreta es van disposar el forn, el microones i la nevera, tots ells encastats. En aquesta reforma de cuina a Barcelona es van utilitzar tons neutres com el blanc o els acabats en fusta, generant una estança molt lluminosa i visualment àmplia. Un dels detalls que més destaca és el paviment hidràulic col·locat, que es diferencia del terra de parquet de la resta de l’habitatge.

Reforma de banys

Tot i la diferència de superfície entre la cambra de bany principal i el de cortesia, tots dos compten amb tots els elements sanitaris imprescindibles per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Aquest es compon de lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

El disseny interior entre els dos banys sí que és diferent. Al bany principal les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color gris i rajoles blaves a la paret de la banyera. Per la seva banda, en la reforma de bany de cortesia es va apostar per un enrajolat amb rajoles tipus mosaic i en forma d’hexàgon.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals per realitzar la reforma integral de la teva llar. Per conèixer tots els nostres serveis contacta amb nosaltres.