close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral a Sabadell

Ja fa unes setmanes que Grupo Inventia es va encarregar de dur a terme la completa reforma integral d’una casa a la localitat de Sabadell. Un cop conclosa us vam mostrar els acabats generals aconseguits per la nostra empresa de reformes integrals. Ara ens agradaria exposar l’abans i el després de la reforma integral que es va dur a terme.

Si en la presentació del treball realitzat ja es podia veure un excel·lent entesa entre el nostre departament d’interiorisme i d’execució d’obra, les imatges de l’abans i després encara ho fa més evident. De fet, abans de repassar els punts més destacats de la reforma integral a Sabadell, vam compartir un vídeo perquè es pugui apreciar millor.

Interiorisme

Com no podia ser d’una altra manera la imatge de l’habitatge es va veure totalment rejovenida. El nostre departament de disseny interior va treballar perquè les estances lluïssin un estil contemporani i oferissin un ambient acollidor. Per a això, les parets es van pintar amb diferents tonalitats neutres i es va col·locar un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

D’aquesta manera, espais com el rebedor, la sala d’estar o els dormitoris es van adequar per oferir les millors prestacions. En aquest treball de reforma integral a Sabadell destaca la reforma d’escales que connecta les diferents plantes. Aquestes es van renovar completament col·locant esglaons de fusta i una magnífica barana de ferro.

Reforma de banys

Altres de les estances que van veure millorada tant la seva imatge com a equipament van ser les cambres de bany. Aquests van passar d’estar desmantellats a comptar amb tots els elements necessaris per oferir les millors prestacions des del primer dia. A més d’un equipament sanitari complet, aquesta reforma de banys va permetre introduir un nou disseny interior, molt acollidor i d’acord amb la imatge renovada de la casa.

Reformes integrals Grupo Inventia

A Grupo Inventia elaborem projectes de reforma integral a mida i ajustats a les necessitats de cada propietari. Per sol·licitar el teu, que se’t lliurarà de forma gratuïta i sense compromís, tan sols has de contactar amb nosaltres.