close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral en carrer López Catalán

Recentment vam presentar els acabats de la reforma integral que ens encarreguem de realitzar al carrer López Catalán de Barcelona. Com és ben sabut tot resultat prové d’un inici, en aquest cas un habitatge que necessitava millorar. Així que anem a comparar l’abans i després d’aquesta nova reforma a Barcelona.

Com es pot apreciar al vídeo, el nostre equip ha treballat per millorar tant la imatge com l’equipament de l’habitatge. Ara llueix un disseny actual i llest per oferir les millors comoditats als seus propietaris. En el nostre canal de Youtube tenim una llista dedicada a l’abans i després de reformes integrals que hem finalitzat.

Imatge moderna

Un dels primers punts a millorar en aquesta nova reforma integral era el de la imatge general de l’habitatge. Com es pot apreciar l’estat original estava malmès i ara llueix un disseny interior modern i actual. L’objectiu era generar espais lluminosos i amplis, cosa que s’ha aconseguit aplicat un interiorisme d’estil contemporani.

Per aconseguir-les parets s’han pintat de color blanc, aconseguint una millor expansió de la llum. De la mateixa manera s’ha generat més sensació d’amplitud. Aquesta és una característica essencial en qualsevol llar i que aporta molta comoditat. Per a les noves portes i finestres també s’ha optat pel color blanc. Pel que fa a el paviment s’ha substituït el terra de gres original per un parquet en tons mitjans de fusta.

Reforma de cuina oberta

En aquest treball de reforma a Barcelona també s’ha renovat la cuina. S’ha realitzat una reubicació de l’estança i ara es compta amb una cuina oberta. D’aquesta manera s’ha aconseguit aprofitar a el màxim l’espai disponible i crear un nou dormitoris a la ubicació original de la cuina.

La cuina està distribuïda en forma lineal i compta amb tot el necessari per oferir les millors prestacions. Compta amb superfície de suport i capacitat d’emmagatzematge, a més de buits a mida per integrar tots els electrodomèstics. La seva imatge segueix la línia general i s’ha optat per un moble de cuina de color blanc.

Reforma integral de bany

La cambra de bany també s’ha vist millorat gràcies a la feina de reforma integral. Es manté en la seva ubicació original, però llueix una nova imatge i compta amb un equipament sanitari totalment nou. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa. El resultat és el d’un bany d’ús funcional.

La imatge també ha millorat amb escreix i ara llueix un aspecte molt més modern. S’ha passat d’una estança fosca i estreta a un espai molt lluminós i visualment ampli. Totes les parets s’han enrajolat amb rajoles beige, el mateix color que s’ha escollit per a les noves rajoles de terra.

Reforma integral a Barcelona

L’experiència de Grupo Inventia garanteix el millor resultat en la teva reforma integral. Els nostres professionals s’adapten a tots els estils i disposem d’un ampli catàleg d’opcions i pressupostos. Per sol·licitar el projecte de la teva reforma integral a Barcelona pots omplir aquest formulari de contacte o trucar-nos al 93 209 97 17. T’ho lliurarem sense cap cost ni compromís.