close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Decorar y amoblar una sala d’estar petita

23 març, 2016 · Blog

Molts dels propietaris que vénen a les oficines centrals de Grupo Inventia a Barcelona per realitzar la reforma integral del seu habitatge, disposen d’una sala d’estar petita o, en altres casos, compartit amb altres espais de la llar com la cuina o el menjador. Òbviament aquests casos requereixen un major detall per part del nostre departament d’interiorisme, ja que han de moblar una sala d’estar petita però que ha d’oferir les mateixes prestacions i comoditats que un de mida estàndard.

És per això que a Grup Inventia interiorisme volem dedicar aquest post a compartir consells i idees per moblar, dissenyar y decorar una sala d’estar petita.

Tonalitats neutres

En tractar-se d’un espai petit, un dels principals objectius serà el generar més sensació d’amplitud. Per això, els nostres grans aliats seran els tons neutres com el blanc, el beige, el gris, etc.

Aquest tipus de tonalitats són les més adequades, ja que són capaces de duplicar la llum, en aquest cas, d’una sala d’estar petita. A més, es tracta de colors molt amables, molt fàcils de combinar amb tot tipus de tèxtils (estovalles, cortines, etc.).

Llum natural i artificial

Òbviament, si una sala d’estar petita disposa d’una bona entrada de llum natural tindrem molt de guanyat, ja que és un element que ens ajudarà a complir perfectament tots els anteriors. Tot i així, s’ha de tenir precaució i no utilitzar cortines massa opaques que puguin impedir una major entrada de llum.

Si la llum natural no és suficient, sempre podrem recórrer a la il·luminació artificial. En els casos d’espais petits, són molt recomanables els llums d’ull de bou, ja que a més de complir perfectament la seva funció, són d’un disseny molt discret.

Capacitat d’emmagatzematge

En tractar-se d’una sala petita, no disposem de la superfície que ens agradaria per col·locar tots els nostres llibres, CD, elements de decoració, etc. En definitiva, no disposem de molt espai per posar els objectes que desitgem. Per això, disposar d’una bona capacitat d’emmagatzematge es fa indispensable en una sala d’estar petita.

Per aconseguir-la, disposem de diverses idees com la de llibreries que cobreixin tota una paret, aprofitar el baix de la butaca o sofà a l’estil canapè o utilitzar un bagul o similar com a taula de centre. Amb aquest últim, a més d’aconseguir major capacitat d’emmagatzematge, estarem imprimint un toc molt original en el disseny de la nostra llar.

Sala d’estar petita

Si vols renovar la imatge de la teva llar i no saps per on començar, contacta amb nosaltres i explica’ns que vols fer. Rebràs assessorament professional sense compromís.