close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Idees d’interiorisme per al Nadal

15 desembre, 2020 · Blog

Ens estem acostant a unes dates en què la decoració de la nostra llar va ser d’allò més temàtica. En major o menor mesura cada llar variarà el seu interiorisme. I és que les dates nadalenques ens empenyen a decorar d’una manera molt especial cada espai de casa nostra. A més avui en dia el mercat s’adapta a tots els estils d’interiorisme, serà molt senzill trobar aquells elements decoratius que encaixin amb nosaltres.

centro de mesa navidad

Des del nostre departament d’interiorisme a Barcelona anem a compartir algunes idees perquè la decoració nadalenca de la teva llar sigui perfecta. Unes idees neutres i aptes que tenen cabuda en tots els estils decoratius. També apostarem per algun treball hand made, ja que crear la teva pròpia decoració nadalenca pot ser d’allò més divertit i un punt d’unió amb la família.

Detalls nadalencs

A més d’elements clàssics com l’arbre de Nadal o el pessebre l’ interiorisme nadalenc beu molt dels petits detalls. En aquest cas ens serà senzill aplicar aquest toc nadalenc a la nostra llar. Per a això podrem utilitzar tant elements confeccionats per a l’ocasió com a elements naturals. Al seu torn podrem combinar-los amb objectes que ja tinguem per contribuir en un interiorisme reutilitzable.

Una idea que no falla són els centres de taula. Aquest Nadal seran especials i haurem adequar-nos a la normativa social, però podrem adequar la nostra casa a aquestes dates i aportar color a les nostres reunions. Per als centres de taula nadalencs ha infinitat d’opcions i en aquest cas ens centrarem en dues possibilitats.

centro de mesa bolas navidad

Per a la primera utilitzarem algun gerro transparent que omplirem amb boles de nadal de diferents colors. L’explosió de color serà molt bonica i podrem adornar-lo amb alguna garlanda de color verd. Més nadalenc impossible. Una altra opció senzilla i efectiva és un centre de taula amb espelmes. Per a això necessitarem una safata en la qual col·locarem algunes veles i al seu voltant podem optar per un elements natural com les pinyes.

Interiorisme hand made

Si el temps ens ho permet mai està de més crear algun element d’ interiorisme nadalenc de manera artesanal. A més posar a prova les nostres dots d’artista també proporcionarà un bonic moment amb la nostra família i sobretot amb els més petits. En aquest cas anem a optar per una cosa senzilla i amb múltiples opcions.

Tenim col·locat l’arbre de Nadal? Què millor que decorar-lo amb adorns creats per nosaltres mateixos. Amb una argila de tipus comercial podrem crear els nostres propis ornaments nadalencs per penjar a l’arbre. Podrem optar per qualsevol dibuix clàssic d’aquestes dates i aplicar-li els colors que més ens agradin.

decoracion navidad hand made

Interiorisme per Nadal

En aquest text hem compartit algunes idees per a contribuir a l’ interiorisme nadalenc de la llar. Hem optat per detalls aptes per poder fer-los nosaltres mateixos i que tinguin un valor molt més propi i que impliquin un bonic moment en família. Pots conèixer més sobre el nostre departament d’interiorisme i de totes les idees i consells que compartim en aquesta mateixa web.