close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Cervelló

L’empresa de reformes integrals Grupo Inventia s’ha desplaçat fins a la localitat de Cervelló per dur a terme una completa renovació d’habitatge. En ella el nostre equip ha treballat per dotar tant d’un nou interiorisme com d’un equipament complet, sobretot en estances clau i d’ús diari com la cuina i el bany.

Després de la reforma integral, l’habitatge llueix un aspecte contemporani i modern. Ho fa a través de la combinació de tonalitats neutres en estances com el saló i els dormitoris, a més d’en espais comuns com els passadissos. En el següent vídeo es poden apreciar els detalls d’aquest nou treball.

Reforma de cuina

La cuina és oberta, tot i que ocupa el seu propi espai i pràcticament és independent. Aquesta disposa d’una superfície rectangular, per la qual cosa es va utilitzar una distribució de cuina a L. A la part del fons es va disposar un buit per encastar la nevera i al seu costat ja neix un petit tram de taulell.

La part central d’aquesta reforma de cuina la ocupa una allargat taulell equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. Tant en la seva zona inferior com superior es van col·locar armaris per a l’emmagatzematge, També es van encastar el forn i el microones, respectivament. Ja a la part oberta el taulell sobresurt i dóna lloc a una barra de cuina.

Reforma de bany

En la cambra de bany es buscava crear una estança acollidora i que generés lluminositat i sensació d’amplitud. Això es va aconseguir utilitzant rajoles de color beige per enrajolar completament les parets i combinar-ho amb un paviment de gres de color gris. Units a la llum natural procedent de l’exterior es va aconseguir l’objectiu.

Quant a l’equipament sanitari, aquest és complet i està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. El lavabo compta amb un moble d’emmagatzematge a la part inferior, un detall imprescindible en qualsevol cambra de bany. A aquest li segueixen un vàter d’imatge clàssica i una dutxa encastada protegida amb mampares de portes corredisses.

Empresa de reformes integrals

A Grupo Inventia comptem amb tot el necessari perquè el teu reforma integral sigui un èxit. Els millors professionals del sector t’assessoraran perquè en la seva nova llar no falti res del que necessites. Coneix els nostres serveis contactant amb nosaltres.