close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Aragó

Aquesta mateixa setmana a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de rehabilitar completament un habitatge ubicat al carrer Aragó.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, a més de dur a terme tasques de millora tant en el disseny interior com a l’equipament, també ens encarreguem de restaurar elements originals de l’immoble que mantenen intacta la essència d’antany i que li aporten molta personalitat. Ens referim, per exemple, al paviment hidràulic al saló i al bany o al sostre de maó vist de la mateixa sala d’estar.

Reforma de cuina

La cuina es situa en el passadís i per tant en un espai obert. Sent una superfície rectangular, es va optar per una distribució en forma de L que contribueix a aprofitar millor l’espai i dotar l’estança d’una organització perfecta.

A la part dreta es va disposar un moble de cuina amb forats a mida per encastar els electrodomèstics. Una nevera, camuflada per les mateixes portes de l’armari, un forn i un microones. A la part central es va col·locar un allargat taulell sobre el qual es van instal·lar una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si.

A més, aquesta reforma de cuina compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

La cambra de bany es va equipar completament i ara compta amb un lavabo, un vàter i una dutxa protegida per mampares de portes corredisses.

No obstant això, en aquesta reforma de bany crida l’atenció el seu disseny. Els nostres decoradors d’interiors van apostar per un enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i pintar la resta de paret del mateix color. Això genera major lluminositat a l’estança i combina perfectament amb el paviment hidràulic en blanc i negre que es va restaurar.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim el millor servei per la teva reforma integral. Aconseguiràs que la teva llar llueixi tal com tu desitgis gràcies a l’experiència i assessorament dels nostres professionals. Pots sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís.