close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Josep Tarradellas

A Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar un habitatge ubicat a l’Avinguda Josep Tarradellas. En ella vam rehabilitar i vam equipar estances com la cuina i el bany a més d’encarregar-nos de renovar les instal·lacions, dur a terme treballs de pintura, col·locar mobiliari a mida en els dormitoris i instal·lar un nou paviment en cada estança.

En aquesta reforma integral, el treball previ dels nostres dissenyadors d’interiors va ser plasmat perfectament pel nostre equip d’obra, que va aconseguir uns acabats excel·lents i que es poden apreciar en el vídeo que compartim a continuació.

Reforma de cuina

La reforma de cuina s’ubica en una estança independent i de superfície rectangular, de manera que per a la disposició dels seus nous elements es va optar per una distribució lineal. A l’extrem esquerre es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones, perquè tot seguit naixés el taulell.

Aquesta arriba fins a l’altre extrem de l’estança i està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si. A més, ofereix una àmplia superfície de suport i treball.

Pel que fa al disseny, en aquesta reforma de cuina a Barcelona el protagonista és el color blanc, utilitzat tant en el moble de cuina, inclosa la de sobre, com les parets. Aquest es combina amb el to gris suau del nou paviment. Al seu torn, la cuina disposa de calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior i superior del taulell de cuina.

Reforma de banys

Els dos banys amb què comptava l’habitatge es van rehabilitar i equipar completament. Ara aquestes estances estan adequades per a oferir les millors prestacions en els hàbits d’higiene diaris. El nostre decorador d’interiors va aplicar un disseny molt similar en tots dos, amb parets enrajolades totalment amb rajoles de color beix i amb les calaixeres dels lavabos en acabats fusta.

Quant a l’equipament sanitari, la reforma de bany principal compta amb un lavabo, un vàter, un bidet i una àmplia dutxa protegida per una mampara. Igual de complet, el bany de cortesia compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una banyera. En tots dos casos es van aconseguir estades amb un ambient íntim i d’un ús molt funcional.

Saló i dormitoris

Pel que fa a les altres estances de l’immoble, de la mateixa manera que en els passadís, les parets es van pintar amb un to molt suau de gris i es va instal·lar un paviment de parquet sintètic en un to de fusta molt natural. Aquesta combinació de colors genera una major sensació d’amplitud i lluminositat, cosa molt beneficiós per al benestar personal.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia finalitzem una nova reforma integral a Barcelona amb uns propietaris totalment satisfets pel treball realitzat. Si el teu desig és el de renovar la imatge i l’equipament de casa teva tan sols has de contactar amb nosaltres.