close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Entença

La passada setmana a Grupo Inventia vam concloure una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar i equipar completament un habitatge ubicat al carrer Entença.

En línies generals vam modernitzar els espais realitzant treballs de pintura i altres instal·lacions, tot i que també vam saber conservar i unir a la nova imatge elements originals com el paviment hidràulic o el maó vist. Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta tant a la sala d’estar com a passadís i per a ella es va utilitzar una distribució en forma d’U. A l’extrem del costat dret es va disposar un buit a mida per a la nevera ia continuació el primer tram de taulell, que es va destinar a superfície de suport i treball. En el tram de central de taulell es va col·locar una pica d’un sol si, acompanyada per un microones encastat a la part superior. Ja en el tram de taulell de la part esquerra, la oberta a l sala d’estar, es va instal·lar una placa vitroceràmica i just a sota s’hi va encastar el forn.

A més d’això, en aquesta reforma de cuina destaca la capacitat d’emmagatzematge, amb armaris i calaixos al llarg de tota la part inferior del taulell de cuina i en la superior. Pel que fa al disseny, cal destacar que es va mantenir el paviment hidràulic original.

Reforma de banys

Els dos banys es van rehabilitar i equipar completament, comptant amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim element canvia, ja que un disposa de banyera i l’altre de dutxa.

La reforma de bany principal es va enrajolar a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i es va pintar la resta de paret del mateix color, generant amplitud i lluminositat a l’estança. Aquest mateix disseny es va utilitzar en el bany de cortesia, en el qual es combina amb un paviment hidràulic en blanc i negre.

Reforma integral a Barcelona

Si necessites renovar la imatge de la teva llar en Grupo Inventia elaborarem per a tu el millor projecte de reforma integral. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap compromís.