close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Mallorca de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat un nou treball de reforma de bany a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió el nostre equip es va desplaçar fins al carrer Mallorca per dur a terme una completa renovació d’aquesta estança. A més de ser una empresa de reformes integrals contrastada, també elaborem projectes per a estances individuals com, per exemple, la cambra de bany o projectes d’interiorisme.

Si vols, pots sol·licitar el teu projecte i t’ho lliurarem al costat d’un pressupost detallat del treball a realitzar. Tot això sense cap cost ni compromís.

Interiorisme bany

L’objectiu d’aquesta reforma de bany era el d’aconseguir una estança d’imatge actual i que generés lluminositat i amplitud. Com que és una estança d’ús diari, aquestes característiques es fan imprescindibles. El nostre departament d’interiorisme va treballar en base als gustos dels propietaris per oferir la millor solució.

En aquesta reforma de bany les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige, de manera que els punts esmentats es van aconseguir amb escreix. Gràcies a aquesta tonalitat neutra es van poder introduir altres colors, com el gris del paviment de gres col·locat, o la fusta, present en el moble de bany.

Nou equipament sanitari

Un altre detall important en aquesta reforma de bany és la porta corredissa d’entrada a l’estança. A l’escollir aquesta opció es va aconseguir aprofitar al màxim l’espai disponible. Centrant-nos en l’equipament sanitari en si, aquest està compost per tres peces que ofereixen les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Es va col·locar un ampli lavabo acompanyat per un moble d’emmagatzematge a la seva zona inferior i un gran mirall de bany a la superior. A aquest l’acompanya un vàter d’imatge clàssica, tot i que amb unes línies modernes que l’integren de forma subtil en el conjunt de la reforma de bany. Per finalitzar, la zona d’aigües l’ocupa una dutxa que està protegida per mampares de portes corredisses.

Reformes de bany a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva reforma de bany o integral tingui tot allò que necessitis i llueixi tal com desitja. Per conèixer els nostres serveis pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.