close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de banys a Barcelona

2 gener, 2019 · Blog

La cambra de bany és una de les estances més utilitzades en qualsevol llar. El seu ús diari el fa un espai imprescindible i aquest sempre ha de mostrar la seva millor aspecte. A Grupo Inventia som conscients d’això i de la mateixa manera que comptem amb professionals dedicats a l’interiorisme o renovació d’estances com la cuina, també comptem amb els millors per dur a terme la millor reforma de banys a Barcelona.

Els nostres projectes s’elaboren de forma personalitzada i en base a les necessitats de cada propietari. Per aquesta raó oferim una gran varietat d’estils i equipament sanitari a l’hora d’encarar una reforma de banys a Barcelona.

Dissenys de bany únics

A més d’oferir un servei directe i personalitzat, treballar amb grans marques també és beneficiós per a tots els propietaris que contacten amb nosaltres. A l’hora d’escollir el nou disseny de la cambra de bany, aquests poden escollir entre una gran varietat de materials i colors.

Gràcies a això podem oferir el aconseguir la imatge desitjada per a cada cambra de bany. Al seu torn, també podem adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu. Seguir les línies generals del disseny de l’habitatge o crear una estada totalment única. A Grupo Inventia realitzem reformes de bany a Barcelona des de zero, sempre ajustades a les necessitats i gustos dels propietaris de l’habitatge.

Equipament sanitari de primera

Tan important com el nou aspecte de la cambra de bany és l’equipament sanitari que s’instal·larà. Igual que amb materials com les rajoles o el pavimente, en Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg d’equipaments sanitaris i de les primeres marques del mercat.

La composició de la cambra de bany dependrà del gust i necessitats del propietari. El nostre equip s’adaptarà en tot moment i buscarà la solució més encertada per aconseguir allò que es desitja.

Reforma de banys a Barcelona

Per poder aconseguir un projecte de reforma de banys a Barcelona tan sols s’ha de contactar amb nosaltres. Al costat d’aquest projecte també s’adjuntarà un pressupost detallat. Tots dos es lliuraran al propietari de forma gratuïta i sense cap compromís.