close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Hospitalet de Llobregat

A l’empresa de reformes Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de millora d’habitatge. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins a la localitat de l’Hospitalet de Llobregat per dur a terme treballs d’interiorisme i equipament d’estances clau com la cuina o les cambres de bany. Com ja hem esmentat en diverses ocasions, la nostra empresa de reformes integrals elabora pressupostos tant per a pisos a Barcelona ciutat com a les rodalies.

En línies generals vam aconseguir aplicar un estil contemporani a totes les estances de l’habitatge. D’aquesta manera es va imprimir una imatge actual generant espais amplis i lluminosos. Això es va aconseguir utilitzant tonalitats neutres per pintar les parets i col·locant un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló i està distribuïda a dos fronts. A la part oberta es va col·locar una illa de cuina equipada amb una placa vitroceràmica. El taulell sobresurt de la base i genera una barra d’esmorzar, un espai perfecte per realitzar qualsevol ingesta diària. Al seu torn, compta amb espai per a l’emmagatzematge a la seva zona inferior.

Just davant, a la part enganxada a la paret, es va col·locar un tram de taulell que amplia la superfície de suport i està equipat amb una pica. Aquesta zona compta amb armaris i calaixos tant en la part superior com en la inferior, on també es van encastar el microones i el rentaplats. A l’extrem es va col·locar la nevera, que resta camuflada per les mateixes portes del moble de cuina.

Reforma de banys

En aquest treball ens vam encarregar de la renovació de dues cambres de bany. Les dues estances es van equipar amb l’equipament sanitari imprescindible per oferir les millors prestacions en el seu ús. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Per a la nova imatge d’aquesta reforma de banys es va optar per enrajolar les parets a mitja alçada amb rajoles tipus metro de color blanc. Es tracta d’un gran encert, ja que aporten una imatge moderna i fresca a qualsevol estada a la qual es col·loquin. Per al paviment es va escollir un terra hidràulic d’imatge vistosa i fàcil de mantenir.

Reformes integrals

Si necessitar renovar el teu habitatge pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís. Posarem a la teva disposició els millors professionals del sector de les reformes integrals.