close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Nàpols de Barcelona

El nostre equip de reformes integrals a Barcelona es va desplaçar fins al carrer Nàpols per dur a terme una completa rehabilitació d’habitatge. S’hi va millorar la distribució i l’equipament d’estances clau com la cuina o el bany i també es va col·locar mobiliari a mida en tots els dormitoris.

Aquesta nova reforma integral també va comportar un fantàstic projecte de interiorisme en el qual es van establir les directrius a l’hora d’escollir els colors o el nou paviment. Abans de començar a detallar alguns dels aspectes més destacats de la feina, vam compartir un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits en cada estança.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta i distribuïda de forma lineal. Sense cap dubte es va aconseguir aprofitar al màxim l’espai disponible i generant una correcta mobilitat a l’hora de fer ús de qualsevol dels elements instal·lats en aquesta reforma de cuina. S’hi va utilitzar un moble de cuina negre i d’acabats en fusta, mentre que el seu quadre de comandament enrajolat amb rajoles bisellats li aporta molta personalitat.

Pel que fa a la disposició dels nous elements de cuina, a l’extrem esquerre es encastraron la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix una allargada de sobre que aporta superfície de suport i de treball. Sobre ella es va instal·lar una pica i una placa vitroceràmica. Un altre bon detall d’aquesta reforma de cuina és que disposa de capacitat d’emmagatzematge tant en la seva zona inferior com superior.

Reforma de bany

Amb la reforma de bany es va aconseguir una estança llista per oferir les millors prestacions en un ambient fresc i agradable. L’equipament sanitari es compon d’un lavabo, un vàter suspès i una pràctica dutxa protegida per una porta de vidre. Aquest nou bany respon tant a les necessitats diàries com als moments més relaxats.

D’altra banda, la seva nova imatge és capaç de generar sensació d’amplitud i lluminositat, aconseguint un espai molt acollidor. Per a això les parets es van pintar de blanc i la dutxa es alicató amb rajoles del mateix color. Destaca el paviment i la paret del vàter, on es van utilitzar rajoles tipus hidràulic que aporten personalitat a l’espai.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els millors professionals del sector de les reformes integrals. Ells t’assessoraran i guiaran de forma personalitzada perquè aconsegueixis la llar dels teus somnis. Amb tot això, t’oferim la possibilitat de sol·licitar el teu pressupost sense cap cost ni compromís.