close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Salvà de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem conclòs un nou treball de rehabilitació d’habitatge a la ciutat de Barcelona. A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens vam encarregar de renovar per complet un habitatge situat al carrer Salvà. Hi portem a terme millores pel que fa a l’equipament d’estances com la cuina i el bany i l’apartat de l’interiorisme.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals d’aquesta reforma integral, però per conèixer tots els seus secrets comentarem els detalls més destacats d’aquesta nova reforma a Barcelona. En ella també es va realitzar la restauració del terra hidràulic original en totes les estances.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en un espai obert i està distribuïda en forma de L. En l’extrem del costat esquerre es va encastar la nevera i seguidament neix un tram de taulell equipat amb una pica. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un taulell més allargat. Aquest està equipada amb una placa vitroceràmica i un forn encastat a la part inferior.

El disseny interior aplicat en aquesta reforma de cuina té un agradable toc vintage. Hi destaca el terra hidràulic original que es va restaurar i que aporta una enorme personalitat. A la zona se li afegeixen tocs turquesa, que es troben a la nevera i en les rajoles de la pared. Al seu torn, també es van col·locar unes prestatgeria de fusta, que amplien la capacitat d’emmagatzematge.

Reforma de bany

En aquesta reforma de bany a l’equipament sanitari es compon per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter suspès i una dutxa. Després del treball de rehabilitació es va aconseguir una estança apta tant per al dia a dia com per als moments en què es desitgi més calma.

En l’apartat de l’interiorisme es va aconseguir generar una estança fresca i agradable. Com que és una zona d’ús diari, es tracta d’un ambient molt encertat. Per a això les parets es van enrajolar per complet amb rajoles rectangulars de color blanc. Aquestes estan en sintonia amb la resta de l’habitatge i el seu nou aspecte modern, però amb tocs vintage.

Reformes integrals a Barcelona

Si necessites dur a terme la reforma integral o parcial de la teva llar no dubtis en contactar amb Grupo Inventia. T’oferim projectes a mida i ajustats a les teves necessitats a través d’un assessorament diari per part de les nostres interioristes i arquitectes tècnics.