close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i de mobiliari a Rambla Badal de Barcelona

Fa molt pocs dies vam concloure un treball de reforma integral en un habitatge situat a la Rambla Badal de Barcelona. Ja vam parlar del resultat aconseguit després dels treballs de rehabilitació d’habitatge i ara volem mostrar com llueix completament moblada. A més d’oferir projectes de reforma integral ajustats a les necessitats de cada propietari, en Grupo Inventia també comptem amb interioristes especialitzats.

Abans de comentar els detalls més destacats d’aquest treball de reforma integral i mobiliari a Barcelona, vam compartir un vídeo en què es pot apreciar el resultat aconseguit en les dues facetes.

Sala d’estar i cuina

L’estança en la qual s’aprecia la diferència entre estar moblada i no és a la sala d’estar. Aquest va passar de ser un espai reformat, però buit, a comptar amb els mobles necessaris per oferir les millors prestacions quan es faci ús. Ara la sala d’estar compta amb un còmode sofà i una pràctica tauleta de centre. Per tant, es converteix en un espai apte tant per al descans com per a realitzar alguna activitat.

Al ser un espai una mica reduït, la televisió es va ancorar a la paret. D’aquesta manera no es va perdre espai col·locant un moble per a això. Emmarcat en un disseny en el qual destaca el maó vist, la imatge final d’aquesta sala d’estar és fantàstica i actual. Al seu torn, en la part oberta de la cuina es van disposar tres tamborets. Així s’aconsegueix una pràctica barra de cuina en la qual poder realitzar qualsevol ingesta diària.

Banys i dormitoris

Després de la reforma integral, les cambres de bany ja van quedar perfectes. Tots dos comptaven amb un equipament sanitari molt complet i funcional. No obstant això, en aquest procés de moblat s’han col·locat diversos detalls. Per exemple, sobre el lavabo es van col·locar saboneres i altres estris d’higiene. Al seu torn, també es van disposar tèxtils com tovalloles o estoretes de bany.

Igual que a la sala, els dormitoris també són altres estades que es veuen molt més completes un cop moblades. Ara, tots els dormitoris de l’habitatge compten amb un armari per a l’emmagatzematge i un llit. Es tracta de dos elements indispensables en qualsevol dormitori i en aquests es van col·locar pensant en aprofitar al màxim l’espai disponible en cada estança.

Reforma integral i de mobiliari Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix un projecte de reforma integral a mida i ajustat a les teves necessitats. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem dels nostres serveis sense cap compromís.