close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a les rodalies de Barcelona

14 agost, 2020 · Blog

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia oferim serveis de rehabilitació d’habitatge personalitzats i a mida. A més ens adaptem a tot tipus de pressupostos. És molt senzill elaborar el projecte de reforma integral que encaixi amb tu. Una pregunta que sol fer-se és si a més de dur a terme reformes integrals a Barcelona ciutat també ens desplacem a localitats de les rodalies.

La resposta és afirmativa. L’equip de reformes de la nostra empresa es desplaça a localitats de les rodalies com poden ser Sabadell, Badalona o Viladecnas, entre d’altres. Per saber si la teva localitat entra en el radi de Grupo Inventia pots trucar-nos al 93 209 97 17 o escriure a info@grupoinventia.es. Recordem que l’elaboració d’el projecte i pressupost de reforma integral no té costos ni compromís.

Reformes a mida

Després del primer contacte agendem una visita i un dels nostres arquitectes tècnics es desplaça a la localitat del propietari interessat. Allà es prenen mesures i s’escolten les millores que es volen dur a terme a l’habitatge. Les dades es passen al nostre departament d’interiorisme a Barcelona. Aixó pot elaborar els renders 3D de el projecte de reforma integral.

Realitzem projectes en primera persona i en base a les necessitats de cada propietari. A més les nostres reformes integrals s’adapten a qualsevol estil decoratiu i estem preparats per oferir-te les millors opcions per a la renovació de pisos i de cases.

reformas baños
Bany reformat a Santa Coloma de Gramanet / Grupo Inventia

Reformes en rodalies

Al llarg dels anys comptem amb una àmplia quantitat de treballs de reformes integrals a Viladecans, l’Hospitalet de Llobregat, Gavà… En definitiva, moltes localitats de les rodalies. De fet diversos dels nostres últims treballs s’han realitzat en algunes aquestes ciutats. Pots veure’ls a la pestanya “projectes“.

cocina en u
Reforma de cuina a Viladecans / Grupo Inventia

Recentment portem a terme una completa reforma integral a Viladecans. Ens vam encarregar de rejovenir la imatge de totes les estances de l’habitatge i vam reformar la cuina i el bany. També ens vam deixar caure per Santa Coloma de Gramenet fa molt pocs dies. Un treball de reforma integral molt complet.

Des de la zona del Maresme ens arriben moltes peticions. Recentment hem treballat en la millora d’una casa a la localitat de Tiana. En aquest cas amb més accent en el nostre departament d’interiorisme. S’ha renovat la imatge general i de restaurar diversos elements originals de la casa.

interiorismo
Casa reformada y restaurada a Tiana / Grupo Inventia

Aquest últim treball ens serveix per comentar que a més d’elaborar projectes de reformes integrals, també els fem enfocats únicament en el disseny interior. En tots els casos una de les nostres interioristes t’acompanya en tot moment. Comentant el disseny escollit, realitzant els canvis que consideris oportuns, assessorant-te en l’elecció de materials, etc.

Reformes integrals a Barcelona i rodalies

Amb aquest text volíem compartir el nostre radi d’actuació. Si bé Barcelona capital centra molts dels nostres treballs, disposem d’un equip de professionals preparats per a la reforma integral del teu habitatge en les rodalies. Si t’agrada l’estil que oferim a Grupo Inventia no dubtis en contactar amb nosaltres sense cap compromís.